Emily Wells (US)
Emily Wells (US)
16. november 2013

Billeder fra koncerten:

Emily Wells (US) - Foto: Steen Madsen, www.steenmadsen.eu

 • Molli Marcus

supp. Molli Marcus. Fri entré for Club medlemmer

Fri entré ved forevisning af Club Posten/Dexter medlemskort

Emily Wells, som både er producer, sanger og komponist, er kendt for sit varierede brug af både klassiske og moderne instrumenter samt sin behændige tilgang til live sampling.
Emily er lidt af et multitalent; hun er klassisk trænet violinist, spiller trommer, keyboard, mestrer beat maskiner og alt andet hun kan proppe ned i sin tour taske.

Emily Wells er født i Amarille, Texas og startede sin musiske karriere som violinist i en alder af 4. Senere flyttede familien til Indianapolis, hvor Emily opdagede Bob Dylan, Nina Simone og Biggie Smalls. Hun bevægede sig gradvist fra ”Suzuki metoden” til sangskrivning, guitar og hjemmestudie.

Emily indspillede sine første numre i en meget ung alder og lærte allerede her betydningen af hårdt arbejde mens hun turnerede alene rundt i USA. Det endte med at være en ydmyg garage som lagde rammerne til Emilys indspilning af sit gennembrudsalbum i 2008. Hun blev rost af den amerikanske presse og sammenlignet med en ”vildtlevende, streetwise Nina Simone”.

Emily udgav sit seneste album Mama i 2012 – en samling af hendes yndlings numre produceret med nyfunden varme, uden tvivl relateret til det fantastiske sted, hvor de fleste af sangene er blevet til. Emily lejede en heste farm i Topanga Canyon og gik her i gang med at producere Mama. Hun indspillede stort set alle instrumenter selv dog med lidt hjælp fra sin tour kompagnon gennem længere tid, Sam Halterman. Mama er udgivet via Partisan Records og i juni udkom også en akustisk version af albummet.

Glæd jer til en spændende koncert med Emily på Musikhuset Posten den 16. November:

 

Søg:

 1. Koncertkalender
 2. Tidligere koncerter

sponsor:


Det sker på facebook:

  Seneste aktivitet:
 • American Authors er i Europa, og bevæger sig stille og roligt mod Danmark. På mandag spiller de i Odense på Posten, og vi glæder os til at se dem og dig til koncerten.
  Billetsag via www.postenlive.dk


  American Authors - Best Day Of My Life (Live From Live Nation Labs SXSW 2014)

  American Authors takes the stage to lead a glee-inducing sing-along to "Best Day of My Life" during our Live Nation Labs showcase at SXSW! American Authors r...
 • Så er vi klar til Torsdagskoncert.. Ses vi


 • Torsdagskoncert og super tilbud på medlemskab af Dexter/Posten

  Torsdagskoncerter i Kongens Have er i aften præsenteret af Musikhuset Posten. Vi har til november 30 års jubilæum, og har derfor fået lov til at stå for korcerten i kongenshave. På scenen står The Blue Van og Turboweekend og det er selvfølgelig gratis.

  Club Dexter/Posten
  I aften kan du købe medlemskab af Club Dexter/Posten for kun 50 kr. Det gælder kun denne ene dag, så mød op og støt vores musikklub.

  Club Dexter/Posten er Dexter og Postens publikumsklub. Klubben støtter jazz og rytmisk musik på Dexter og Posten, og er måske en af de største musikklubber i Danmark.

  Rabat på op til 50%
  Køb medlemsbilletter online
  Gode tilbud og overraskelser  Turboweekend - Trouble Is (Original)

  Official Music Video Sony Music/Mermaid Records Director: Jakob Printzlau Photography & Lighting: Alex Almbjerg 2nd Photography: Jesper Duelund Editing & Pos...
 • Mød Posten på Torsdagskoncerten d. 7. august

  Posten rocker Torsdagskoncerten den 7. august i anledning af Postens 30 års fødselsdag. På scenen kan du opleve et par af de stærkeste navne på den danske musikscene. The Blue Van og Turboweekend er klar til at give dig en fantastisk aften.

  Du kan også møde Posten i vores telt på pladsen. Her har du mulighed for at få informationer om Posten, Dexter, vores koncerter og Club Dexter/Posten. Du har mulighed for at købe billetter og Medlemskab. Der vil også hele aften være konkurrencer, du kan deltage i.

  Club Dexter/Posten
  På dagen kan du købe medlemskab af Club Dexter/Posten for kun 50 kr. Det gælder kun denne ene dag, så mød op og støt vores musikklub.

  Club Dexter/Posten er Dexter og Postens publikumsklub. Klubben støtter jazz og rytmisk musik på Dexter og Posten, og er måske en af de største musikklubber i Danmark.

  Rabat på op til 50%
  Køb medlemsbilletter online
  Gode tilbud og overraskelser

  Køb et Club Posten/Dexter kort og få rabatter på op til 50% på billetter på både Posten og Dexter. Der er et begrænset antal til salg online. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes medlemsbilletter ved indgangen også. Ud over at du får rabat på koncerterne, laver vi også andre gode tilbud og events. Dette bliver annonceret i vores nyhedsbrev.

  30 års fødselsdag
  Den 1. november holder Posten fødselsdag, og du kan følge med i hvad der sker denne dag, hvis du følger os på Facebook eller vores hjemmeside
  www.PostenLive.dk
  www.facebook.com/postenlive

  Programmet
  Opvarmning kl. 18.00
  The Blue Van kl. 19.30
  Turboweekend kl. 21.00


Posten - Østre Stationsvej 35 - 5000 Odense C - tel. +45 66 13 60 20 -