Emily Wells (US)
Emily Wells (US)
16. november 2013

Billeder fra koncerten:

Emily Wells (US) - Foto: Steen Madsen, www.steenmadsen.eu

 • Molli Marcus

supp. Molli Marcus. Fri entré for Club medlemmer

Fri entré ved forevisning af Club Posten/Dexter medlemskort

Emily Wells, som både er producer, sanger og komponist, er kendt for sit varierede brug af både klassiske og moderne instrumenter samt sin behændige tilgang til live sampling.
Emily er lidt af et multitalent; hun er klassisk trænet violinist, spiller trommer, keyboard, mestrer beat maskiner og alt andet hun kan proppe ned i sin tour taske.

Emily Wells er født i Amarille, Texas og startede sin musiske karriere som violinist i en alder af 4. Senere flyttede familien til Indianapolis, hvor Emily opdagede Bob Dylan, Nina Simone og Biggie Smalls. Hun bevægede sig gradvist fra ”Suzuki metoden” til sangskrivning, guitar og hjemmestudie.

Emily indspillede sine første numre i en meget ung alder og lærte allerede her betydningen af hårdt arbejde mens hun turnerede alene rundt i USA. Det endte med at være en ydmyg garage som lagde rammerne til Emilys indspilning af sit gennembrudsalbum i 2008. Hun blev rost af den amerikanske presse og sammenlignet med en ”vildtlevende, streetwise Nina Simone”.

Emily udgav sit seneste album Mama i 2012 – en samling af hendes yndlings numre produceret med nyfunden varme, uden tvivl relateret til det fantastiske sted, hvor de fleste af sangene er blevet til. Emily lejede en heste farm i Topanga Canyon og gik her i gang med at producere Mama. Hun indspillede stort set alle instrumenter selv dog med lidt hjælp fra sin tour kompagnon gennem længere tid, Sam Halterman. Mama er udgivet via Partisan Records og i juni udkom også en akustisk version af albummet.

Glæd jer til en spændende koncert med Emily på Musikhuset Posten den 16. November:

 

Søg:

 1. Koncertkalender
 2. Tidligere koncerter

sponsor:


Det sker på facebook:

  Seneste aktivitet:
 • Torsdag ved 16 tiden satte de første fans sig i kø foran Posten. FOLKEKLUBBEN der er på scenen lige nu, var sikker på det var deres fans. Men nej, de venter såmen bare på at det bliver fredag kl.20.00 hvor døren åbner til Christopher! Over et døgn før døren åbner, se det er fans.....

 • I januar vandt de Odense Live Talent Prisen, nu er FOLKEKLUBBEN tilbage på Posten for at give koncert. Nordkap varmer op fra kl. 20.00 Vi ses til en folkelig aften!
 • Så er Halestorm på scenen, og de gir den max gas...

 • Hell Yeah \m/ så er vi ved at være klar til Halestorm! Det bliver en forrygende aften, hvor vi lægger ud med hele 2 opvarmnings bands også fra guds eget land. The Smoking Hearts & Dayshell fra kl. 20.00 hele festen sluttes af med fantastiske Halestorm. Koncerten er udsolgt! Vi ses i baren....


  Halestorm - Topic
  www.youtube.com
  Siblings Elizabeth and Arejay Hale, the core members of the hard rock band Halestorm, began the group in late 1997 near York, PA, with Arejay on drums and El...
Posten - Østre Stationsvej 35 - 5000 Odense C - tel. +45 66 13 60 20 -