MØ
27. november 2013

Billeder fra koncerten:

MØ - Foto: Emil Andresen www.fotobiksen.dk

 • Sekuoia

supp. Sekuoia

Med udsolgte koncerter i Los Angeles og London i bagagen annoncerer MØ nu efterårstur i Danmark, samt en kommende EP der er første internationale udgivelse fra MØ
Den 24 årige Karen Marie Ørsted har fået stor opmærksomhed for singlerne ’Pilgrim’ og ’Glass’ også udenfor Danmarks grænser. Pitchfork og NME opdagede tidligt den danske sangerinde men nu har pladeselskabet ’RCA’ også fået øjnene op for hende og har nu udgivet ’Waste of Time’ fra MØ.
- "Waste Of Time" er en sang om et teenage break-up. Det er en aggressiv og følsom fortælling der leger med ironien og seriøsiteten omkring en forlist "young-love" romance, siger Karen selv om singlen.
Singlen er første single der er udgivet gennem ’RCA’ og blev præsenteret af Zane Lowe på BBC Radio1 og er første internationale udgivelse fra den danske sangerinde.
- Jeg er meget beæret over nu at være signet på RCA. Det sidste halve år er gået så overdrevet stærkt, og det er helt vanvittigt hvordan tingene har udviklet sig. Nu er vi her, og jeg føler ikke - på trods af at jeg har signet med et UK major label - at de folk der arbejder med mig, prøver på at ændre eller at komme mig i en bås. Det er jeg lykkelig for og det er derfor jeg abejder med de mennesker som jeg gør, siger Karen om det nye samarbejde med Sony/RCA.
MØ er i øjeblikket i studiet og arbejder frem mod en kommende EP, der kan forventes at komme i efteråret på Sony/RCA.
Punket og energisk
For blot få år siden var Karen en del af det anarkistiske pigeelektropunkband Mor, der kunne kendes på de to oprørske piger der var klædt i sort og lavede sange som ’fisse i dit fjæs’. Den tid er ovre, men energien er der stadig. Det punkede udtryk som kendetegner MØ’s energiske optræden, blandet med en lyd inspireret afsoul, urban og indiepop, samt nuancer fra både det organiske og elektroniske skal opleves live.
Udover at hun kan opleves på festivaller som Northside og Roskilde annoncerer hun nu fire koncerter til november.

Sekuoia:

Sekuoia kombinerer det organiske og elektroniske i en drømmende sammensmeltning. Kantslag, keyboardflader og skævklippede vokaler rummer ekkoer af både dubstep og atmosfærisk ambient. Den unge københavners malende soundscapes emmer af lige dele natklub efter midnat og drypstenshule ved daggry. Det er sofistikeret elektronisk musik der sigter efter både fødder og sind. Senest har Sekuoia prydet scenerne i Tyskland samt på danske festivaler som Strøm Festival, Trailerpark Festival, Click Festival og ikke mindst Roskilde Festival, hvor Soundvenues imponerede anmelder kvitterede med 5 stjerner. I 2014 udgiver Sekuoia sit længeventede debutalbum.

Søg:

 1. Koncertkalender
 2. Tidligere koncerter

sponsor:


Det sker på facebook:

  Seneste aktivitet:
 • American Authors er i Europa, og bevæger sig stille og roligt mod Danmark. På mandag spiller de i Odense på Posten, og vi glæder os til at se dem og dig til koncerten.
  Billetsag via www.postenlive.dk


  American Authors - Best Day Of My Life (Live From Live Nation Labs SXSW 2014)

  American Authors takes the stage to lead a glee-inducing sing-along to "Best Day of My Life" during our Live Nation Labs showcase at SXSW! American Authors r...
 • Så er vi klar til Torsdagskoncert.. Ses vi


 • Torsdagskoncert og super tilbud på medlemskab af Dexter/Posten

  Torsdagskoncerter i Kongens Have er i aften præsenteret af Musikhuset Posten. Vi har til november 30 års jubilæum, og har derfor fået lov til at stå for korcerten i kongenshave. På scenen står The Blue Van og Turboweekend og det er selvfølgelig gratis.

  Club Dexter/Posten
  I aften kan du købe medlemskab af Club Dexter/Posten for kun 50 kr. Det gælder kun denne ene dag, så mød op og støt vores musikklub.

  Club Dexter/Posten er Dexter og Postens publikumsklub. Klubben støtter jazz og rytmisk musik på Dexter og Posten, og er måske en af de største musikklubber i Danmark.

  Rabat på op til 50%
  Køb medlemsbilletter online
  Gode tilbud og overraskelser  Turboweekend - Trouble Is (Original)

  Official Music Video Sony Music/Mermaid Records Director: Jakob Printzlau Photography & Lighting: Alex Almbjerg 2nd Photography: Jesper Duelund Editing & Pos...
 • Mød Posten på Torsdagskoncerten d. 7. august

  Posten rocker Torsdagskoncerten den 7. august i anledning af Postens 30 års fødselsdag. På scenen kan du opleve et par af de stærkeste navne på den danske musikscene. The Blue Van og Turboweekend er klar til at give dig en fantastisk aften.

  Du kan også møde Posten i vores telt på pladsen. Her har du mulighed for at få informationer om Posten, Dexter, vores koncerter og Club Dexter/Posten. Du har mulighed for at købe billetter og Medlemskab. Der vil også hele aften være konkurrencer, du kan deltage i.

  Club Dexter/Posten
  På dagen kan du købe medlemskab af Club Dexter/Posten for kun 50 kr. Det gælder kun denne ene dag, så mød op og støt vores musikklub.

  Club Dexter/Posten er Dexter og Postens publikumsklub. Klubben støtter jazz og rytmisk musik på Dexter og Posten, og er måske en af de største musikklubber i Danmark.

  Rabat på op til 50%
  Køb medlemsbilletter online
  Gode tilbud og overraskelser

  Køb et Club Posten/Dexter kort og få rabatter på op til 50% på billetter på både Posten og Dexter. Der er et begrænset antal til salg online. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes medlemsbilletter ved indgangen også. Ud over at du får rabat på koncerterne, laver vi også andre gode tilbud og events. Dette bliver annonceret i vores nyhedsbrev.

  30 års fødselsdag
  Den 1. november holder Posten fødselsdag, og du kan følge med i hvad der sker denne dag, hvis du følger os på Facebook eller vores hjemmeside
  www.PostenLive.dk
  www.facebook.com/postenlive

  Programmet
  Opvarmning kl. 18.00
  The Blue Van kl. 19.30
  Turboweekend kl. 21.00


Posten - Østre Stationsvej 35 - 5000 Odense C - tel. +45 66 13 60 20 -