MØ
27. november 2013

Billeder fra koncerten:

MØ - Foto: Emil Andresen www.fotobiksen.dk

 • Sekuoia

supp. Sekuoia

Med udsolgte koncerter i Los Angeles og London i bagagen annoncerer MØ nu efterårstur i Danmark, samt en kommende EP der er første internationale udgivelse fra MØ
Den 24 årige Karen Marie Ørsted har fået stor opmærksomhed for singlerne ’Pilgrim’ og ’Glass’ også udenfor Danmarks grænser. Pitchfork og NME opdagede tidligt den danske sangerinde men nu har pladeselskabet ’RCA’ også fået øjnene op for hende og har nu udgivet ’Waste of Time’ fra MØ.
- "Waste Of Time" er en sang om et teenage break-up. Det er en aggressiv og følsom fortælling der leger med ironien og seriøsiteten omkring en forlist "young-love" romance, siger Karen selv om singlen.
Singlen er første single der er udgivet gennem ’RCA’ og blev præsenteret af Zane Lowe på BBC Radio1 og er første internationale udgivelse fra den danske sangerinde.
- Jeg er meget beæret over nu at være signet på RCA. Det sidste halve år er gået så overdrevet stærkt, og det er helt vanvittigt hvordan tingene har udviklet sig. Nu er vi her, og jeg føler ikke - på trods af at jeg har signet med et UK major label - at de folk der arbejder med mig, prøver på at ændre eller at komme mig i en bås. Det er jeg lykkelig for og det er derfor jeg abejder med de mennesker som jeg gør, siger Karen om det nye samarbejde med Sony/RCA.
MØ er i øjeblikket i studiet og arbejder frem mod en kommende EP, der kan forventes at komme i efteråret på Sony/RCA.
Punket og energisk
For blot få år siden var Karen en del af det anarkistiske pigeelektropunkband Mor, der kunne kendes på de to oprørske piger der var klædt i sort og lavede sange som ’fisse i dit fjæs’. Den tid er ovre, men energien er der stadig. Det punkede udtryk som kendetegner MØ’s energiske optræden, blandet med en lyd inspireret afsoul, urban og indiepop, samt nuancer fra både det organiske og elektroniske skal opleves live.
Udover at hun kan opleves på festivaller som Northside og Roskilde annoncerer hun nu fire koncerter til november.

Sekuoia:

Sekuoia kombinerer det organiske og elektroniske i en drømmende sammensmeltning. Kantslag, keyboardflader og skævklippede vokaler rummer ekkoer af både dubstep og atmosfærisk ambient. Den unge københavners malende soundscapes emmer af lige dele natklub efter midnat og drypstenshule ved daggry. Det er sofistikeret elektronisk musik der sigter efter både fødder og sind. Senest har Sekuoia prydet scenerne i Tyskland samt på danske festivaler som Strøm Festival, Trailerpark Festival, Click Festival og ikke mindst Roskilde Festival, hvor Soundvenues imponerede anmelder kvitterede med 5 stjerner. I 2014 udgiver Sekuoia sit længeventede debutalbum.

Søg:

 1. Koncertkalender
 2. Tidligere koncerter

sponsor:


Det sker på facebook:

  Seneste aktivitet:
 • The Band of Heathens (US) er tilbage igen med deres americana band og spiller i aften kl. 20.00 du kan stadig sikre dig en billet via www.postenlive.dk eller i døren.

 • Foto: Steen Madsen, www.steenmadsen.eu


  Young Dubliners
  Foto: Steen Madsen, www.steenmadsen.eu
 • Sidste gang Gavin DeGraw besøgte Danmark i marts, gav han en udsolgt koncert i Store Vega, som Gaffas anmeldte til 5 stjerner. Hvis man ikke var en af de heldige der var til koncerten, har man igen chancen for at opleve den amerikanske singer-songwriter, når han vender tilbage til Danmark med hele 3 koncerter.
  Gavin DeGraw besøger Musikhuset Posten den 23 sep kl. 20.00 Billetsalget starter nu på fredag kl. 10.00 via www.postenlive.dk men er du medlem af club Dexter/Posten er der pre sale allerede fra torsdag kl. 10.00 samme sted! Så skynd dig at melde dig ind...

 • Imorgen offentligør vi et super navn her på siden.
  Denne kunstner har tidligere væltet både Smukfest og Nibe festival, så vi glæder os til at præsentere ham for jer.
  Følg med imorgen kl. 11.00
Posten - Østre Stationsvej 35 - 5000 Odense C - tel. +45 66 13 60 20 -