Robben Ford (US) &
Nordkraft Big Band
Robben Ford (US) & Nordkraft Big Band
20. november 2013

Billeder fra koncerten:

Robben Ford - Foto: Thomas Lundsfryd

  Blues i verdensklasse

  Der er lagt op til en fantastisk aften fuld af bluesmusik i verdensklasse, præsenteret på fornemmeste vis af Robben Ford og akkompagneret af det yderst velspillende Nordkraft Big Band, under ledelse af Jesper Riis.

  Robben Ford er en af tidens bedste guitarister. Han er bedst kendt som en fremragende bluesmusiker der trækker autentisk på hele den amerikanske musiktradition, men han ejer samtidig en eksemplarisk evne til at tilpasse sig en stor vifte af andre musikalske genre. Fem gange er Robben Ford nomineret til en amerikansk Grammy, og han har spillet med et hav af artister, som Joni Mitchell, Miles Davis, Bob Dylan, John Scofield og mange andre. Robben Ford udgav i februar sit 19. album i eget navn, ”Bringing It All Back Home”, som har modtaget store roser.

  Nordkraft Big Band er Aalborg og Nordjyllands professionelle bigband. Bigbandet har arbejdet med flere store danske artister, bl.a. Nikolaj Bentzon, Martin Preisler og Szhirley. Robben Ford turen 2013 er en yderligere manifestation af bigbandet som et seriøst forehavende.
  Nordkraft Big Band samler de bedste jazzmusikere i et professionelt ensemble, som bidrager til et højt kunstnerisk niveau, og samtidig inspirerer og formidler både traditionel og nyskabende rytmisk musikkultur ud til et bredt publikum. Bigbandet arbejder allerede for at sikre den kulturelle fødekæde i Nordjylland, og indgår samarbejder med alle relevante institutioner for at fremme talentudvikling og for at stimulere det musikalske vækstlag.
  Nordkraft Big Band er i 2013 bl.a. støttet af Aalborg Kommune, A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968 og Det Obelske Familiefond.

  Søg:

  1. Koncertkalender
  2. Tidligere koncerter

  sponsor:


  Det sker på facebook:

   Seneste aktivitet:
  • Waylayers kigger forbi posten iaften og med som opvarmning har de MOUNT RUSHMORE SAFARI der starter kl. 20.00 Der sælges billetter i døren. vi ses.   Waylayers
   www.youtube.com
   After touring Europe and spending some time away in the studio honing and perfecting their craft, East London trio Waylayers are back with their new 5 track ...
  • Påsken nærmer sig, det samme dette års udgave af Warehouse Festival. Vores venner har booket et helt fantastisk program.

   ➤ ONSDAG d. 16. April (pop)
   L.I.G.A. ● Julias Moon ● TooManyLeftHands ● Moto ● Alex Berg + flere.
   Afterparty: DJ Dex, Alex Berg.

   ➤ TORSDAG d. 17. April (urban/hiphop)
   TopGunn ● Vild $mith ● Snavs ● Fabian Mazur ● Amin Safari & HamDerNicolai + flere.
   Afterparty: Fabian Mazur + flere.

   ➤ FREDAG d. 18. April (rock)
   Turboweekend ● Heimatt ● Annasaid ● Dirty Old Town
   Afterparty: L.A. Knights DJ-set + Leker.

   ➤ LØRDAG d. 16. April (elektronisk)
   Kenneth Bager ● Mikael Weermets (Se) ● Fat Pony ● Sven Francisco ● Affekt
   Afterparty: Hosted by BassDrop: Fat Pony, Sven Francisco, Karl Smart, Emillion, Kold Pik.

   Tjek deres side ud, og besøg deres festival.


   Warehouse Festival
   WAREHOUSE FESTIVAL Odense Havn Dok5000 | 16-19. April 2014 | Køb din billet her: BILLETTO.DK/WHF14
  • Sidste chance for at vinde Meet & Greet med Christopher + andre gode præmier. Deltag under konkurrence. Bruger du en tablet, eller telefon kan du deltage her: http://on.fb.me/1iYGAlR vinderne bliver trukket den 16 april kl. 12.00

  Posten - Østre Stationsvej 35 - 5000 Odense C - tel. +45 66 13 60 20 -