Robben Ford (US) &
Nordkraft Big Band
Robben Ford (US) & Nordkraft Big Band
20. november 2013

Billeder fra koncerten:

Robben Ford - Foto: Thomas Lundsfryd

  Blues i verdensklasse

  Der er lagt op til en fantastisk aften fuld af bluesmusik i verdensklasse, præsenteret på fornemmeste vis af Robben Ford og akkompagneret af det yderst velspillende Nordkraft Big Band, under ledelse af Jesper Riis.

  Robben Ford er en af tidens bedste guitarister. Han er bedst kendt som en fremragende bluesmusiker der trækker autentisk på hele den amerikanske musiktradition, men han ejer samtidig en eksemplarisk evne til at tilpasse sig en stor vifte af andre musikalske genre. Fem gange er Robben Ford nomineret til en amerikansk Grammy, og han har spillet med et hav af artister, som Joni Mitchell, Miles Davis, Bob Dylan, John Scofield og mange andre. Robben Ford udgav i februar sit 19. album i eget navn, ”Bringing It All Back Home”, som har modtaget store roser.

  Nordkraft Big Band er Aalborg og Nordjyllands professionelle bigband. Bigbandet har arbejdet med flere store danske artister, bl.a. Nikolaj Bentzon, Martin Preisler og Szhirley. Robben Ford turen 2013 er en yderligere manifestation af bigbandet som et seriøst forehavende.
  Nordkraft Big Band samler de bedste jazzmusikere i et professionelt ensemble, som bidrager til et højt kunstnerisk niveau, og samtidig inspirerer og formidler både traditionel og nyskabende rytmisk musikkultur ud til et bredt publikum. Bigbandet arbejder allerede for at sikre den kulturelle fødekæde i Nordjylland, og indgår samarbejder med alle relevante institutioner for at fremme talentudvikling og for at stimulere det musikalske vækstlag.
  Nordkraft Big Band er i 2013 bl.a. støttet af Aalborg Kommune, A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968 og Det Obelske Familiefond.

  Søg:

  1. Koncertkalender
  2. Tidligere koncerter

  sponsor:


  Det sker på facebook:

   Seneste aktivitet:
  • American Authors er i Europa, og bevæger sig stille og roligt mod Danmark. På mandag spiller de i Odense på Posten, og vi glæder os til at se dem og dig til koncerten.
   Billetsag via www.postenlive.dk


   American Authors - Best Day Of My Life (Live From Live Nation Labs SXSW 2014)

   American Authors takes the stage to lead a glee-inducing sing-along to "Best Day of My Life" during our Live Nation Labs showcase at SXSW! American Authors r...
  • Så er vi klar til Torsdagskoncert.. Ses vi


  • Torsdagskoncert og super tilbud på medlemskab af Dexter/Posten

   Torsdagskoncerter i Kongens Have er i aften præsenteret af Musikhuset Posten. Vi har til november 30 års jubilæum, og har derfor fået lov til at stå for korcerten i kongenshave. På scenen står The Blue Van og Turboweekend og det er selvfølgelig gratis.

   Club Dexter/Posten
   I aften kan du købe medlemskab af Club Dexter/Posten for kun 50 kr. Det gælder kun denne ene dag, så mød op og støt vores musikklub.

   Club Dexter/Posten er Dexter og Postens publikumsklub. Klubben støtter jazz og rytmisk musik på Dexter og Posten, og er måske en af de største musikklubber i Danmark.

   Rabat på op til 50%
   Køb medlemsbilletter online
   Gode tilbud og overraskelser   Turboweekend - Trouble Is (Original)

   Official Music Video Sony Music/Mermaid Records Director: Jakob Printzlau Photography & Lighting: Alex Almbjerg 2nd Photography: Jesper Duelund Editing & Pos...
  • Mød Posten på Torsdagskoncerten d. 7. august

   Posten rocker Torsdagskoncerten den 7. august i anledning af Postens 30 års fødselsdag. På scenen kan du opleve et par af de stærkeste navne på den danske musikscene. The Blue Van og Turboweekend er klar til at give dig en fantastisk aften.

   Du kan også møde Posten i vores telt på pladsen. Her har du mulighed for at få informationer om Posten, Dexter, vores koncerter og Club Dexter/Posten. Du har mulighed for at købe billetter og Medlemskab. Der vil også hele aften være konkurrencer, du kan deltage i.

   Club Dexter/Posten
   På dagen kan du købe medlemskab af Club Dexter/Posten for kun 50 kr. Det gælder kun denne ene dag, så mød op og støt vores musikklub.

   Club Dexter/Posten er Dexter og Postens publikumsklub. Klubben støtter jazz og rytmisk musik på Dexter og Posten, og er måske en af de største musikklubber i Danmark.

   Rabat på op til 50%
   Køb medlemsbilletter online
   Gode tilbud og overraskelser

   Køb et Club Posten/Dexter kort og få rabatter på op til 50% på billetter på både Posten og Dexter. Der er et begrænset antal til salg online. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes medlemsbilletter ved indgangen også. Ud over at du får rabat på koncerterne, laver vi også andre gode tilbud og events. Dette bliver annonceret i vores nyhedsbrev.

   30 års fødselsdag
   Den 1. november holder Posten fødselsdag, og du kan følge med i hvad der sker denne dag, hvis du følger os på Facebook eller vores hjemmeside
   www.PostenLive.dk
   www.facebook.com/postenlive

   Programmet
   Opvarmning kl. 18.00
   The Blue Van kl. 19.30
   Turboweekend kl. 21.00


  Posten - Østre Stationsvej 35 - 5000 Odense C - tel. +45 66 13 60 20 -