S.W.A.T.
S.W.A.T.
4. september 2009

  Hardstylers dk. præsenterer

  Hardstylers.dk præsenterer S.W.A.T. tour 2009 ‘Danmark’

  Aldersgrænse min. 18 år. 

  Dj`s:

  The Prophet

  Wildstylez

  Scope Dj

  Frontliner

  Brennan Heart

  Identic

   

  ”Tusindvis af festglade mennesker ved, at Scantraxx S.W.A.T. tour er en stor oplevelse. En følelse. En fantastisk tour pakket med det nyeste indenfor lyd, visuelle finesser, teknik, samt udsøgt udsmykning. Med et hav af nye tracks viser Scantraxx at de repræsenterer kvalitet i alle dimensioner. Dem som har været med før, har oplevet vigtigheden af publikums bidrag, samt den ideologi Scantraxx lever for: “everything that happens around the label is first of all concentrated on giving this crowd the possibility to temporarily escape their every day lives.”

  De sidste 2 år har Hardstylers.dk transporteret til og reklameret for de fleste af de store events i Holland, samt resten af Europa. Med over 2500 gæster om året kan Hardstylers.dk kalde sig selv for det førende rejsearrangør indenfor musik i Skandinavien. I 2008 slog de alle rekorder med forbløffende 556 gæster på en enkelt tur, nemlig Qlimax.

  Over de senere år er interessen for harder dance musik vokset gevaldigt i Skandinavien. Crewet hos Hardstylers.dk har erkendt at markedet er i voldsom vækst og ved at det nu er tid til at holde hardstyle events i Danmark. Scantraxx er et af de førende pladeselskaber indenfor genren og stiller yderst høje krav til musikken, artisterne samt kommunikationen. Hardstylers.dk har vist de samme høje standarder af krav, og præsenterer derfor, sammen med Platinum Agency samt Scantraxx Recordz og Scantraxx S.W.A.T tour 2009 i Odense, Danmark med det største hardstyle line-up nogensinde set i Danmark.

  Det vil være en aften det yppeligste line-up inden for hardstyle genren, hostet af MC Da syndrome.

  Eventen finder sted i Danmarks 3. største by Odense, i Musikhuset Posten, et venue der er bygget til netop musikarrangementer og fantastisk oplevelser. Hvis du vil være en del af denne uforglemmelige aften, så køb din billet på http://www.billetlugen.dk
  Forsalget begynder mandag 22. juni 2009

  For yderligere information omkring denne storslåede event, gå ind på http://www.swat-event.dk, kontakt os på swat@swat-event.dk eller følg os på http://www.twitter.com/SWATDK

  Søg:

  1. Koncertkalender
  2. Tidligere koncerter

  sponsor:


  Det sker på facebook:

   Seneste aktivitet:
  • The Band of Heathens (US) er tilbage igen med deres americana band og spiller i aften kl. 20.00 du kan stadig sikre dig en billet via www.postenlive.dk eller i døren.

  • Foto: Steen Madsen, www.steenmadsen.eu


   Young Dubliners
   Foto: Steen Madsen, www.steenmadsen.eu
  • Sidste gang Gavin DeGraw besøgte Danmark i marts, gav han en udsolgt koncert i Store Vega, som Gaffas anmeldte til 5 stjerner. Hvis man ikke var en af de heldige der var til koncerten, har man igen chancen for at opleve den amerikanske singer-songwriter, når han vender tilbage til Danmark med hele 3 koncerter.
   Gavin DeGraw besøger Musikhuset Posten den 23 sep kl. 20.00 Billetsalget starter nu på fredag kl. 10.00 via www.postenlive.dk men er du medlem af club Dexter/Posten er der pre sale allerede fra torsdag kl. 10.00 samme sted! Så skynd dig at melde dig ind...

  • Imorgen offentligør vi et super navn her på siden.
   Denne kunstner har tidligere væltet både Smukfest og Nibe festival, så vi glæder os til at præsentere ham for jer.
   Følg med imorgen kl. 11.00
  Posten - Østre Stationsvej 35 - 5000 Odense C - tel. +45 66 13 60 20 -