S.W.A.T.
S.W.A.T.
4. september 2009

  Hardstylers dk. præsenterer

  Hardstylers.dk præsenterer S.W.A.T. tour 2009 ‘Danmark’

  Aldersgrænse min. 18 år. 

  Dj`s:

  The Prophet

  Wildstylez

  Scope Dj

  Frontliner

  Brennan Heart

  Identic

   

  ”Tusindvis af festglade mennesker ved, at Scantraxx S.W.A.T. tour er en stor oplevelse. En følelse. En fantastisk tour pakket med det nyeste indenfor lyd, visuelle finesser, teknik, samt udsøgt udsmykning. Med et hav af nye tracks viser Scantraxx at de repræsenterer kvalitet i alle dimensioner. Dem som har været med før, har oplevet vigtigheden af publikums bidrag, samt den ideologi Scantraxx lever for: “everything that happens around the label is first of all concentrated on giving this crowd the possibility to temporarily escape their every day lives.”

  De sidste 2 år har Hardstylers.dk transporteret til og reklameret for de fleste af de store events i Holland, samt resten af Europa. Med over 2500 gæster om året kan Hardstylers.dk kalde sig selv for det førende rejsearrangør indenfor musik i Skandinavien. I 2008 slog de alle rekorder med forbløffende 556 gæster på en enkelt tur, nemlig Qlimax.

  Over de senere år er interessen for harder dance musik vokset gevaldigt i Skandinavien. Crewet hos Hardstylers.dk har erkendt at markedet er i voldsom vækst og ved at det nu er tid til at holde hardstyle events i Danmark. Scantraxx er et af de førende pladeselskaber indenfor genren og stiller yderst høje krav til musikken, artisterne samt kommunikationen. Hardstylers.dk har vist de samme høje standarder af krav, og præsenterer derfor, sammen med Platinum Agency samt Scantraxx Recordz og Scantraxx S.W.A.T tour 2009 i Odense, Danmark med det største hardstyle line-up nogensinde set i Danmark.

  Det vil være en aften det yppeligste line-up inden for hardstyle genren, hostet af MC Da syndrome.

  Eventen finder sted i Danmarks 3. største by Odense, i Musikhuset Posten, et venue der er bygget til netop musikarrangementer og fantastisk oplevelser. Hvis du vil være en del af denne uforglemmelige aften, så køb din billet på http://www.billetlugen.dk
  Forsalget begynder mandag 22. juni 2009

  For yderligere information omkring denne storslåede event, gå ind på http://www.swat-event.dk, kontakt os på swat@swat-event.dk eller følg os på http://www.twitter.com/SWATDK

  Søg:

  1. Koncertkalender
  2. Tidligere koncerter

  sponsor:


  Det sker på facebook:

   Seneste aktivitet:
  • American Authors er i Europa, og bevæger sig stille og roligt mod Danmark. På mandag spiller de i Odense på Posten, og vi glæder os til at se dem og dig til koncerten.
   Billetsag via www.postenlive.dk


   American Authors - Best Day Of My Life (Live From Live Nation Labs SXSW 2014)

   American Authors takes the stage to lead a glee-inducing sing-along to "Best Day of My Life" during our Live Nation Labs showcase at SXSW! American Authors r...
  • Så er vi klar til Torsdagskoncert.. Ses vi


  • Torsdagskoncert og super tilbud på medlemskab af Dexter/Posten

   Torsdagskoncerter i Kongens Have er i aften præsenteret af Musikhuset Posten. Vi har til november 30 års jubilæum, og har derfor fået lov til at stå for korcerten i kongenshave. På scenen står The Blue Van og Turboweekend og det er selvfølgelig gratis.

   Club Dexter/Posten
   I aften kan du købe medlemskab af Club Dexter/Posten for kun 50 kr. Det gælder kun denne ene dag, så mød op og støt vores musikklub.

   Club Dexter/Posten er Dexter og Postens publikumsklub. Klubben støtter jazz og rytmisk musik på Dexter og Posten, og er måske en af de største musikklubber i Danmark.

   Rabat på op til 50%
   Køb medlemsbilletter online
   Gode tilbud og overraskelser   Turboweekend - Trouble Is (Original)

   Official Music Video Sony Music/Mermaid Records Director: Jakob Printzlau Photography & Lighting: Alex Almbjerg 2nd Photography: Jesper Duelund Editing & Pos...
  • Mød Posten på Torsdagskoncerten d. 7. august

   Posten rocker Torsdagskoncerten den 7. august i anledning af Postens 30 års fødselsdag. På scenen kan du opleve et par af de stærkeste navne på den danske musikscene. The Blue Van og Turboweekend er klar til at give dig en fantastisk aften.

   Du kan også møde Posten i vores telt på pladsen. Her har du mulighed for at få informationer om Posten, Dexter, vores koncerter og Club Dexter/Posten. Du har mulighed for at købe billetter og Medlemskab. Der vil også hele aften være konkurrencer, du kan deltage i.

   Club Dexter/Posten
   På dagen kan du købe medlemskab af Club Dexter/Posten for kun 50 kr. Det gælder kun denne ene dag, så mød op og støt vores musikklub.

   Club Dexter/Posten er Dexter og Postens publikumsklub. Klubben støtter jazz og rytmisk musik på Dexter og Posten, og er måske en af de største musikklubber i Danmark.

   Rabat på op til 50%
   Køb medlemsbilletter online
   Gode tilbud og overraskelser

   Køb et Club Posten/Dexter kort og få rabatter på op til 50% på billetter på både Posten og Dexter. Der er et begrænset antal til salg online. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes medlemsbilletter ved indgangen også. Ud over at du får rabat på koncerterne, laver vi også andre gode tilbud og events. Dette bliver annonceret i vores nyhedsbrev.

   30 års fødselsdag
   Den 1. november holder Posten fødselsdag, og du kan følge med i hvad der sker denne dag, hvis du følger os på Facebook eller vores hjemmeside
   www.PostenLive.dk
   www.facebook.com/postenlive

   Programmet
   Opvarmning kl. 18.00
   The Blue Van kl. 19.30
   Turboweekend kl. 21.00


  Posten - Østre Stationsvej 35 - 5000 Odense C - tel. +45 66 13 60 20 -