Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 21. september 2017 kl. 20.00

Barselona

Special Guest: Karlah

Barselona – der består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor. 

Barselona er historien om et ungt DIY-pop band, der, med tre uofficielle mixtapes på Soundcloud, allerede er blevet udnævnt som Breakin’ Sound 2017 i Soundvenue, Ugens Kanon ved KarriereKanonen og ikke mindst har fået en plads på Roskilde-plakaten. Alt sammen blot ét år efter at de startede med at lave musik.

På den kommende single ’Pige og Dreng’ giver duoen et velkendt indblik i de forvirrende ungdomsår. Emner som identitetsdannelse og pres fra samfundet udtrykkes gennem fortællingen om en ung og forvildet kærlighed så altoverskyggende, at både medierne og den almene offentligheds opbakning kan være fuldstændig ligegyldig, så længe ”hun ikke kunne li’ den” (musikken).

Frem for alt er Barselona lyden og følelsen af brændvarm “barca-pop”, der med malende og hudløst ærlige tekster om fin såvel som forfejlet kærlighed giver et indblik i nutidens ungdom, som kun en ør, damefikseret teenagehjerne kan føle den.

Special Guest: Karlah.

Karlah. er som smidt ud af ærmet fra det enogtyvende århundredes elektroniske synth pop renæssance.

Med lyden af forsangeren Karla’s, blomstrende femme fatale vokal, og altmuligmanden Harald’s, elektroniske lyd ocean, bliver du kastet ind i en natbus, med kurs direkte mod et drømmende pop-univers. I Karlah.’s tilfælde er der tale om den helt friske cocktail, da de i en alder af kun 16 og 17 år forstår sig, på at tilberede de dansende fødder og opmærksomme synth-elskende øregange, som der tørstets efter! Så hvis du er til det, drømmende og kompromisløse ungdomsunivers, blandet med en elektro-orchestral lyd himmel er det bare om at finde danseskoene frem, og ud døren!

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 60,-
  • Dørsalg:
  • 80,-
  • Medlemspris:
  • Gratis
Tidspunkt
  • 21. september 2017
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Soleima

15. december 2017

Pris 140 kr.


The Minds of 99

4. november 2017

Pris 220 kr.


Phlake

26. oktober 2017

Pris 215 kr.


Scarlet Pleasure

17. november 2017

Pris 200 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet