fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
  • Dato: 30. november 2023 kl. 20.00

ASTRID CORDES

special guest: Nanna Bottos

 

ASTRID CORDES BESYNGER DEN TOTALE OVERGIVELSE PÅ ’SURRENDER’!

Den danske sanger og sangskriver er klar med tredje del i sin anmelderroste EP-trilogi, som udkommer til september. Fredag den 25. udkom den euforiske single-forløber, ’Surrender’, hvor Astrid Cordes på smukkeste vis overgiver sig til en uoverskuelig, men fantastisk ny virkelighed.

”Jeg har aldrig oplevet noget, der aktiverede så stor en del af mit følelsesregister på én gang, som at få et barn. Det er totalt uoverskueligt og fuldstændig selvfølgeligt, smukt og skrækindjagende. Det giver mig styrke og sårbarhed, det fylder alt og intet på samme tid. Alt er forandret og alligevel er alt det samme.”

Sådan beskriver Astrid Cordes oplevelsen af at blive mor for første gang. En oplevelse der på forunderlig vis også har fostret tre uafhængige, men alligevel sammenhængende værker om livet, som de seneste år er passeret i sine små og store øjeblikke. Hun har fundet og givet plads til ”sangskriveren Astrid”, og formået at portrættere det hele menneske i en splittet tid.

Den allerede anmelderroste EP-trilogi, som bl.a. har høstet 5-stjernede anmeldelser i GAFFA, fuldendes til september med ’Baby’s Still Asleep’, hvorpå Astrid Cordes for alvor bryder med glansbilledet af mor-rollen. Single-forløberen, ’Surrender’, blev oprindeligt skrevet på harpe og ud af strengene sprang et dynamisk og levende synth-tema, hvor Cordes’ tekst får lov til at bølge op og ned på et ustoppeligt kraut-rock beat, mens blæsere og tangenter danser mod det euforiske klimaks og ja, overgivelsen…

”Hver dag øver jeg mig på, at leve det liv jeg er havnet i – i stedet for at længes efter et andet. Jeg har på egen krop lært, at hvis man fortaber sig i sine drømme, bliver der ikke plads til, der kan ske noget som helst i virkeligheden. Jeg tror til gengæld på, at hvis man overgiver sig til virkeligheden – hvor uretfærdig og kaotisk, den end må synes – så bliver der rent faktisk plads til, at vokse, lege og leve – og til at drømmene kan gå i opfyldelse,” fortæller Astrid Cordes.

’Surrender’ følger i fodsporene på singler som ’Dancing Cranes’ og ’Good Time’ fra de to forrige EP-udgivelser, som begge har opnået solid radio airplay, mens ’Stop Dreaming’ i foråret bl.a. opnåede massiv international bevågenhed og omtale hos mere end 20 musik sites verden over.

Special Guest: Nanna Bottos

Bløde synths, skarpe guitar fi gurer og akustiske trommer bærer Nannas varme stemme og understøtter på fi neste vis melodier man kan mærke er skrevet ved klaveret eller guitaren. Det er
sange, du får lyst til at køre ud i solnedgangen til og leder tankerne hen på kunstnere som Kacey Musgraves, Sascha Sloan og Phoebe Bridgers

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 160,-
  • Dørsalg:
  • 180,-
  • Medlemspris:
  • 120,-
Tidspunkt
  • 30. november 2023
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

eee gee

2. marts 2024

Pris 230 kr.


Lucky Lo

20. januar 2024

Pris 200 kr.


Lydmor - "Space Tour"

25. april 2024

Pris 260 kr.


PIL

9. marts 2024

Pris 280 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet