Tilbage
  • Dato: 30. november 2018 kl. 21.00

Back In Black

Back In Black kan deres AC/DC til fingerspidserne!

Deres eftertragtede varemærke er den sikre og 100 procent troværdige levering af det klassiske AC/DC-repertoire med rod i 70’erne.

KLASSIKERE I MASSEVIS!
Her taler vi om klassikere som “Whole Lotta Rosie“, “Jailbreak“, “TNT” og ikke mindst “Highway to Hell“. Et par kærkomne genhør med de nyere klassikere fra tiden med den legendariske skærebrænder-stemme Brian Johnson er også på programmet. For hvad er en ægte AC/DC-aften uden “Hells Bells“, “You Shook Me All Night Long” og, selvfølgelig, “Back inBlack“?
ET FLOT ROCKSHOW!
Back In Black er et AC/DC-show med alt, der hører til: Kirkeklokke i ”Hells Bells”, kanoner i ”For Those About To Rock”, skoleuniform til guitaristen, you name it! Dermed er der lagt i kakkelovnen til et se- og høreværdigt “allmost the real thing” – show med Back In Black. Musikken er fra 100 procent øl- og skråle-med-egnet, og indeholder desuden ingen kunstige tilsætningsstoffer: Det er rock’n’roll i sin reneste form!
We Salute You!

BACK IN BLACK:
Vokal: Jimmy Olsen
Lead Guitar: Carl-Evald Jensen
Rhythm Guitar: Niels-Evald Jensen
Bass: Torben Hulbek Tanghøj
Drums: Allan Balle Rasmussen

OBS: Tilkøb /

CRUNCHY JULEBUFFET – Rock Lounge Koncertmenu

Opvarmningen:

Sild i en hjemmelavet ”curry-egg salad”, pyntet med crunchy løgdrys. Sennepssild med løgringe. Æg og rejer med hjemmerørt mayo på fynsk rapsolie økologisk brøndkarse, ved siden af en lakserilette på varmrøget laks og skyr, vendt med rødløg og urter.

Hovednavnene:

Fynsk julemedister og grønlangkål. Pandestegte frikadeller og klassisk lun rødkål. Lun leverpostej med bacon, champignons og rødbeder. Braiserede stykke af and med et touch af appelsin og sveskejuice, hertil kompot, groft rugbrød og økologisk smør.

Afterburner:

Ris a la mande med cherry-sauce

Pris 295kr./kuvert inkl. moms

(Selve middagen finder sted i vores hyggelige rock lounge på toppen af Posten) – Doors for spisende gæster kl. 18:00 / Dinner kl. 18:30

 

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 165,-
  • Dørsalg:
  • 185,-
  • Medlemspris:
  • 125,-
Tidspunkt
  • 30. november 2018
  • Kl. 21.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
[email protected]

Relaterede koncerter

Band of Rascals (CA)

1. februar 2019

Pris 140 kr.


Banditos (US)

2. oktober 2018

Pris 100 kr.


Anna Calvi (UK)

27. oktober 2018

Pris 225 kr.


Skambankt (N)

22. september 2018

Pris 200 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet