fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage

Warning: Undefined variable $address in /httpdocs/wp-content/themes/posten/single-event.php on line 49

Warning: Undefined variable $postalnumber in /httpdocs/wp-content/themes/posten/single-event.php on line 49
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 19. juli 2024 kl. 15.00

Baggårdsbar Live: Johan Solo / Carmie / Åh Buster

 

Kig forbi når vi igen afholder en baggårdsbar med livemusik, på vores asfaltbelagte oase bag Posten!

Vi hegner gården ind, bygger en scene op og præsenterer 3 intimkoncerter.
Vi sørger selvfølgelig også for kolde forfriskninger til venlige priser, samt mulighed for siddepladser i både sol og skygge.
Alle er mere end velkommen fra 15-23 og der er fri entré!

Vi kører Happy Hour i baren fra 15-19!

Tidsplan som følger:
15:00 – Baggården åbner & Happy Hour
17:00 – Johan Solo
19:00 – Carmie
21:00 – Åh Buster
23:00 – Tak for i dag

Mange hilsner
Team Posten

Johan Solo: (DK/FO)

Med sjælfuld rockvokal, ramponeret akustisk guitar og fodtramp skaber Johan en medrivende, energisk og intim musikalsk oplevelse på samme tid.

Stilen er stemningsfuld beskidt akustisk bluesrock med elementer fra swampblues, folk, rock n’ roll og gipsyjazz.
Tekster er på engelsk og omhandler alt lige fra konspirationsteorier og festscenarier til personlige kriser og break-ups.

Johan har spillet på alt fra små caféer til større spillesteder og festivaler og har varmet op for nogle af verdens bedste guitarister. Her i blandt danske Søren Andersen (Jesper Binzer/Glenn Hughes) , Mika Vandborg (Loveshop/Gnags) og Steffen Schackinger samt amerikanske Robert Cray.

Carmie: 

Bag aliasset står den unge sanger og sangskriver Christine Aggerholm, der igennem sangskrivning forsøger at sætte ord på store tanker og følelser omkring samfundets tendenser. Hun har siden teenagealderen spejlet sig i stærke kvindelige rollemodeller som Jorja Smith og Lianne La Havas. I april 2021 udgav hun sin første EP ”Lost In May” – en EP mærket af Carmie’s forkærlighed for gamle soul traditioner og nutidige r&b vibes. Hun har blæst publikum bagover med en unik, stærk og overbevisende vokal, og turnerer nu rundt i hele Danmark, både som solo-artist og med et stærkt hold musikere bag sig.

I år er Carmie ude med tre nye singler, der alle fungerer som musikalsk indspark i debatten om unges trivsel. Der bliver flirtet med gamle ordsprog og akustiske elementer i et ellers elektronisk lydunivers – ”som en hyldest til det organiske”.

Sangene har siden udgivelsen markeret sig på danske radiokanaler som P4, P5 og Radio Nordjyske, og har desuden fået titlen som “Ugens Hittip” på P4. Også danske playlister som New Music Friday, New Music Daily og platformen Karrierekanonen har taget sangene til sig.

Åh Buster:

Åh Buster er et nyt aalborgensisk artistprojekt, som skaber hudløse hverdags-scenografier. Ambitionen er at beskrive kærlighed, skam, ensomhed, håb og andet livsindhold på en autentisk og nøgen måde. Sproget er poetisk, men samtidig direkte, og når du hører Åh Busters sange, forstår du, hvem kunstneren bag er, og sandsynligvis føler du også, at han forstår dig en smule.

Med inspiration fra børnefilmen “Buster Verden” fik Martin som barn kælenavnet Buster, og det har fulgt ham gennem tykt og tyndt lige siden.

Selvom Åh Buster er ny på den danske musikscene, så har Martin længe arbejdet med musik. I 2022 fik han titlen som Årets Nordjyske Sangskriver og hans musik figurere på både Netflix og de store radiostationer. Nu er alt så sat ind på den finurlige hverdagspoesi og i foråret spiller han blandt andet på RUST, Skråen og til SPOT-Festival.

 

 

Information

Priser
  • Dørsalg:
  • Gratis
Tidspunkt
  • 19. juli 2024
  • Kl. 15.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

August Høyen

18. januar 2025

Pris 255 kr.


Ilma

10. oktober 2024

Pris 180 kr.


Mekdes

19. september 2024

Pris 225 kr.


USSEL

16. november 2024

Pris 175 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet