fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 30. november 2023 kl. 20.00

Benjamin Hav & Familien – BIG SHOW

Afholdes i Sydbank Arena / Special Guest: Ameli Dot

 

Benjamin Hav & Familien vil hæve barren med et helt nyt show på den kommende turné ’BIG SHOW!’

Benjamin Hav gør klar til et eksplosivt nyt show og inviterer danskerne til fest med Familien i landets største sale til efteråret. Allerede nu er første koncert udsolgt, og der meldes om få billetter i flere byer.

Med en udsolgt koncert på Kulturværftet i Helsingør og kun få billetter tilbage i Esbjerg og Greve forbereder Benjamin Hav sig endnu en gang på at indtage de danske scener – nu med sit største og mest energiske liveshow til dato. Efter en særdeles succesfuld sommer inviterer han nemlig hele Danmark til det største show, han nogensinde har lavet på turneen ’BIG SHOW!’.

Om showet siger Benjamin Hav:

“Det bliver et nyt show. Alt er nyt på nær mit band Familien. Alt andet er en nyhed. Vi har nye bevægelser og hofter. Nyt tøj. Ny scene. Det er nytårsaften bare med wow i stedet for torsk.”

Stort bliver det helt sikkert, når Benjamin Hav & Familien gæster nogle af Danmarks største spillesteder med løftet om et absolut spektakulært show, der bliver større og vildere end nogensinde før. Benjamin uddyber:
”Alting skal lige et gear op. Vi har lavet vilde ting. Men ikke på niveau med det vi skal nu. Jeg har jo også lovet min syge mor at gøre hende stolt, inden hun skal herfra. Hun sagde: ”Benjamin. Det skal være større end stort. Det skal være BIG!”. Jeg sagde: ”Ok mor. Så prøver vi at lave det, som du vil have det.” Så nu bliver showet helt Bjarke Ingels BIG. Kæmpestort beton i ørkenen BIG!

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, ’Familien’, som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv med deres flamboyante live-versioner af sange som ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” samt Benal hitsene ”Uh Babe” og ”Nu Her”.

Koncerten arrangeres i samarbejde med BRAND M LIVE

Special Guest: Ameli Dot

Ameli Dots særlige lydunivers bevæger sig flydende gennem soul- og indiepop, og hendes tekster har et glimt i øjet, samt eksperimenterende produktioner, der skal få folk til at undre sig og reflektere. Da Ameli Dot udgav debutsinglen ’Hanging With Myself’ havde hun ikke i sine vildeste fantasi troet, at sangen ville få den succes, som den har opnået. Den gik nemlig nr. 1 på den danske airplaychart og var derfor – i en lang periode – den mest spillede sang på dansk radio. Singlen landede dertil en plads på Bands of Tomorrows liste over ”De 25 bedste danske sange” med udtalelsen ”Hendes lyd er international og det kunne ligeså godt have været en kæmpe stjerne fra USA eller England, der havde lavet dette hit. (…) Hun er artist med et glimt i øjet og det elsker vi hende for.”

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 430,-
Tidspunkt
  • 30. november 2023
  • Kl. 20.00
Sydbank Arena
Israels Pl. 3
5200 Odense
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Fallulah

5. oktober 2023

Pris 195 kr.


Folkeklubben - Mere end en klub tur

14. oktober 2023

Pris 380 kr.


Zar Paulo

1. december 2023

Pris 205 kr.


PIL

9. marts 2024

Pris 280 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet