fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
  • Dato: 18. januar 2024 kl. 20.00

Blues Caravan 2024 – Bernard Allison / Ally Venable / Katie Henry (US)

 

Ruf Records’ 30-års jubilæumsturné!

Ruf Records blev grundlagt i 1994 og var gnisten, der tændte lunten til det spektakulære comeback fra Chicago-bluesmanden Luther Allison. I dag er det tysk-baserede label en af de mest indflydelsesrige spillere på den internationale bluesscene. I tre årtier har Ruf udgivet hundredvis af albums, været hjemsted for snesevis af topnavne blues-acts og været med til at starte karrieren for mange af nutidens mest succesrige kunstnere. Hvilken bedre måde at markere denne historiske fødselsdag end med en fantastisk pakkerejse med tre af selskabets hotteste artister.

Bernard Allison har tætte bånd til Ruf, der går helt tilbage til 1990’erne. Han er yngste søn af Luther Allison og mangeårigt medlem af sin fars band og nu populær kunstner i sin egen ret, mens han trofast holder sin fars musikalske arv i live. Bernard er kendt for sine funky, højenergiske præstationer og eksplosive stil på elektrisk guitar. Hans seneste studiealbum, 2022’s Highs & Lows, nåede topplaceringen på Billboard Blues Chart og blev nomineret som Blues Rock Album of the Year ved 2023 Blues Music Awards. Et klart tegn på, at selv efter tusindvis af koncerter og næsten to dusin albums, er denne næste generations bluesmand stadig i gang.

Ally Venable. Sangeren, guitaristen og sangskriveren kommer fra en lille by i det østlige Texas og har allerede udgivet tre meget roste LP’er på Ruf. Hendes seneste værk, Real Gone, toppede Billboard Blues-hitlisten i tre uger i foråret 2023. Albummet er indspillet af Grammy-vinderen Tom Hambridge og viser Venables stigende modenhed som sangskriver og fremhæves af cameo-optrædener fra guitarheltene Buddy Guy og Joe Bonamassa . Tænk bare: Hun har gjort alt dette før hun fyldte 25.

Katie Henry er en anden up-and-coming kunstner med en lys fremtid. Den karismatiske sangerinde, sangskriver og multiinstrumentalist brød ud i stor stil i 2022 og vandt publikum på turné med Ruf’s Blues Caravan, mens hun udgav sin labeldebut On My Way, valgt som et af årets top 20-album af Blues Rock Review.

Henry udvinder den rige musikalske jord fra 60’erne og 70’erne ved at blande bluesagtige, sjælfulde lyde og synge med en vibrato, der til tider minder om Janis Joplin.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 290,-
  • Dørsalg:
  • 310,-
  • Medlemspris:
  • 250,-
Tidspunkt
  • 18. januar 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

WALTER TROUT (US)

5. april 2024

Pris 350 kr.


Philip Sayce (CA)

7. december 2023

Pris 220 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet