fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage

Warning: Undefined variable $address in /httpdocs/wp-content/themes/posten/single-event.php on line 49

Warning: Undefined variable $postalnumber in /httpdocs/wp-content/themes/posten/single-event.php on line 49
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 17. oktober 2024 kl. 20.00

Country Night

The Bobby Tenderloin Universe / ‍Krogen / Maya Marie / Aske Skat

 

Hele 4 artister danner rammen for en aften i Countrymusikkens tegn!

The Bobby Tenderloin Universe (Canada)
‍Det Canadiske Country Band ”The Bobby Tenderloin Universe” gæster Danmark for 3 gang, og dem, der var til deres første koncerter, vil nok sent glemme den vanvittige og fantastiske energi bandet udstråler. I 2023 har de turneret verden rundt og spillet med kæmpe navne som ”Orville Peck” og ”Charley Crockett”. I 2024 udkommer deres 2 studie album.

‍Krogen (DK)
I drømme fældet mellem dansk vestkysts rock og amerikansk ”out Low” country har vi landets bedste bud på både Johnny Madsen og Waylon Jennings i en og samme person. Krogen har med sit band kun skabt fest og glæde hvor de spiller. Der er tit fart på og det er svært ikke at svinge med når krogen spiller op til dans! I 2022 udkom debutpladen ”Henover Lakken” og i 2023 har særligt singlen ”Men at Elske Dig” gået sin sejrsgang på de danske radiokanaler.

Maya Marie (U.S.) – Solo
‍Maya Marie er en ekstrem energi fyldt og talentfuld Amerikansk ”sing a song wrider” fra Seattle. Hun har turneret Europa med bandet ”Black Ends” der i 2023 gav koncert i København. Sammen med dem og mange flere står hun for viderebringelsen af den meget rå rock der kendetegner netop Seattle. Men sin guitar solo fortæller hun sit publikum hvad det vil sige at være sort kvinde i U.S.A meget rent og direkte.

Aske Skat (DK)
Aske udsendte sit første studie album ”Riding Silver Mind” i 2020. Dette har ført ham langt omkring og siden debuten er det også blevet til yderligere to fuldlængde album mere, både med sit gamle band ”The Psychedelic Country Band” og senere med sit nye band ”Freaks from Normal Street”. Tilfældigt leverede han instrumenter til Bobby Tenderloin ved en intim koncert i København, og et musikalsk venskab har bundet dem sammen siden. Aske vil spille sange solo og sammen med ”The Bobby Tenderloin Universe” på denne aften.

 

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 180,-
  • Dørsalg:
  • 200,-
  • Medlemspris:
  • 140,-
Tidspunkt
  • 17. oktober 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Hayseed Dixie (US)

28. februar 2025

Pris 250 kr.


Jacob Dinesen

21. november 2024

Pris 360 kr.


Sarah Shook & The Disarmers (US)

25. april 2025

Pris 200 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet