fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 18. september 2024 kl. 20.00

Film School (US)

Special Guest: Catch the Breeze

 

Film School:

Fra den atmosfæriske shoegaze ”bedroom” debut ’Brilliant Career’ i 2001 har Film School gennemgået forskellige konstellationer men har fortsat med at modvirke tidens musikalske trends og udvidet deres lyd til i dag også at inkludere elementer fra både psych rock og post-punk og med gæsteoptrædender fra medlemmer af bl.a. Pavement og My Bloody Valentine.

Film School har turneret med både The National og Swervedriver, før de satte bandet på pause i 2011. Fem år senere førte det, der skulle være en engangsoptræden til en fødselsdagsfest, til en regulær gendannelse af bandet med flere udgivelser til følge. Den seneste ’Field’ udkom i august 2023.

’Field’ cementerer Film School som en distinkt og dominerende kraft på Shoegaze scenen. Gennemsyret af en følelsesmæssig åben, fantasifuld atmosfære er albummet en enestående ekspansiv omgang, der aldrig lader sig fastlåse.

Foto: Steve Simko

Special Guest: Catch the Breeze:

Når Catch The Breeze rammer de danske scener igen bliver det med frisk blod på tanden og helt nye sange på sætlisten. 19. april 2024 udkom bandets EP Spaces som forløber for et fuldlængde album, der udkommer til efteråret.

Allerede mens forrige album var under udgivelse, arbejdede bandet på nye sange. Stemninger, stilarter og sounds hvirvlede rundt i øvelokalets kreative rum og manifesterede sig i shoegazede, dreampoppede alt-rock numre, hvoraf 4 nu udgives på Spaces. Musikken bevæger sig fra nænsomme, åbne kompositioner, over komplekse med- og modspil, til hvirvlende energiudladninger.

Feedback Studiet har dannet rammet om optagelserne med Magnus Vad (Peter Sommer, Zar Paolo m.fl.) bag roret. Miks og master har Morten Bue stået for, og Kasper Staub fra Lowly leverer synth på flere af numrene. Catch The Breeze har gennem det seneste år haft mange højdepunkter med deres kompromisløse alt-rock. Lige fra opvarmning for engelske The Mission på et pakket Lille VEGA til intim clubkoncert med amerikanske Film School i Aarhus. Automatic Noise!

 

 

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 150,-
  • Dørsalg:
  • 170,-
  • Medlemspris:
  • 110,-
Tidspunkt
  • 18. september 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Selma Judith

22. november 2024

Pris 225 kr.


Brimheim

30. oktober 2024

Pris 200 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet