fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
 • Dato: 3. oktober 2024 kl. 20.00

Hjalmer

Spis som Hjalmer - Tilkøb!

 

Hjalmer har taget den danske musikscene med storm med sin inderlige musik, præget af temaer om kærlighed, det at blive voksen, samt dybe refleksioner herom.
2024 kommer til at byde på både et nyt album og en efterårsturné fra den folkekære musiker, når han gæster POSTEN!

Siden sin debut i 2017 har Hjalmer, med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken, positioneret sig som én af de mest fremtrædende navne i dansk musik. På rekordtid fik Hjalmer markeret sig med debutsinglen ’Hvis Du Går’ og sidenhen med albummet ’Midt I En Drøm Eller Noget
Der Ligner’, der høstede hele fire GAFFA-priser i 2020 – bl.a. som Årets Danske Solist for andet år i træk. Hans seneste album, “Alt Bliver Godt,” (2022) er et vidnesbyrd om hans bemærkelsesværdige musikalske rejse. Det er en afspejling af hans liv, en historie om at finde vej fra mørket tilbage til lyset og en udforskning af livets op-og nedture. Albummet dykker ned i temaer som taknemmelighed, ensomhed og håb om lysere dage.

Det seneste år er brugt på at skrive ny musik, som udgives fra starten af 2024. Med et nyt album på vej er Hjalmer klar til at indtage de danske spillesteder med sine stærke melodier og energiske liveoptrædener, når han drager på en længeventet turné i efteråret 2024.

Om den kommende tour udtaler Hjalmer:

”Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme ud og spille igen. Når vi rammer oktober 2024, er det 2,5 år siden, at jeg sidst har stået på de indendørs scener, og jeg har savnet det helt vildt! Det er i de rum den største magi opstår mellem os på scenen og folk i salene. Med mig har jeg mine trofaste drenge i bandet igennem 5 år, og vi glæder os til at mærke suset sammen med jer og forhåbentligt skabe en aften, ingen af os glemmer foreløbigt.”

For på scenen er Hjalmer i sit rette element. Med et fuldt band bag sig bringer han sit lyriske univers til live og leverer hver gang en potent og varm oplevelse.

“Spis som Hjalmer” og få serveret aftenens backstagemenu forud for koncerten.

Du får altså samme buffet som bandet. – De kender heller ikke menuen i forvejen.

Du skal blot vælge tilkøbet, når du bestiller billet til koncerten. Der er mulighed for at vælge almindelig, vegetar eller veganer menu (Pris kr. 189,-/kuvert) – OBS: Begrænset kapacitet.

Menuen serveres i Albani Rock Lounge – På toppen af spillestedet. OBS: Der er ikke elevatoradgang.

17:00   Dørene åbner for spisende gæster

17:30   Spisning

19:00   Dørene åbner til koncertsal

20:00  Koncertstart

Salg af Backstage Menu stopper d. 25. september kl. 14.00

Velbekomme og god koncert.

 

 

Information

Priser
 • Forsalg:
 • 280,-
 • Dørsalg:
 • 300,-
 • Medlemspris:
 • 240,-
 • Koncertmenu:
 • 189,-
Tidspunkt
 • 3. oktober 2024
 • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Tilmeld dig nyhedsbrevet