fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
  • Dato: 11. maj 2024 kl. 20.00

Junkyard Drive

Special Guest: Euphoric Season + Hadron

 

De danske rock-helte tager på danmarkstour i forbindelse med deres helt nye album “Look At Me Now”. Kom med når Junkyard Drive gæster POSTEN!

Siden 2014 er Junkyard Drive gået målrettet efter at være bandet, der leverer soundtracket til livet i overhalingsbanen med publikum som passagerer. Hver gang! Med tre anmelderroste albums, masser af koncerter og turneer i det meste af verden, har de prøvet mere end de fleste danske rockbands.

Nu er deres fjerde album på trapperne med titlen, ”Look At Me Now”, hvor Junkyard Drive ruller 10 højoktan-rocknumre ud, der bliver leveret med tæft, præcision og masser af energi. Fornyet energi fristes man til at sige, for selvom Junkyard Drive i høj grad er genkendelige på de 10 numre, der udkommer til april, er det på mange måder et forandret band, der leverer dem.

Special Guest: Euphoric Season

Euphoric Season er et ungt odenseansk rockband med rødder i alternativ rock. Bandet blev dannet i vinteren 2021 af forsanger, rytmeguitarist og sangskriver, Niklas Skovgaard, trommeslageren Anton Timm og bassisten Aske Nielsen. Bandet har sidenhen rekrutteret Emil Petersen som ledende guitarist i april 2023.

Musikken er inspireret af de udfordringer, der er ved at være unge og generelt i livet. Numrene er en god blanding mellem hårde rocknumre og ballader og alt derimellem. Sangene har træk af depression og frustration, men også en stræben efter at komme over på den anden side og en gnist af håb.

Special Guest: Hadron

Gør dig klar til at træde ind i en tidsmaskine, der transporterer dig tilbage til 70’ernes heavy metal scene!

Hadron kanaliserer, med deres karakteristiske blanding af langsomme doomy elementer og kompromisløse groovy riffs, den rå essens af den tidlige heavy metal. På mesterlig vis har den odenseanske metal-kvartet formået at fange ånden fra en svunden tid, både lydmæssigt og visuelt.

Hadron udgav deres første demo i 2016, og siden da har bandet udgivet to anmelderroste fuldlængde albums, og spillet mere end 50 shows i ind- og udland.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 130,-
  • Dørsalg:
  • 150,-
  • Medlemspris:
  • 90,-
Tidspunkt
  • 11. maj 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Kellermensch

23. november 2024

Pris 325 kr.


Brimheim

30. oktober 2024

Pris 200 kr.


Letz Zep (UK)

20. september 2024

Pris 275 kr.


Full Earth (NO) + Orcas

31. maj 2024

Pris 130 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet