fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
  • Dato: 25. april 2024 kl. 20.00

Lydmor – “Space Tour”

Siddekoncert! / Special Guest: Moonbee

 

Dronningen af dansk elektronisk musik vender tilbage til sit elektroniske rige!

Tag med LYDMOR på en musikalsk rejse tilbage til fremtiden når hun optræder med hendes nye Space Tour, der rammer København, Aarhus, Odense og Aalborg i foråret 2024.

Space Tour kommer til at indeholde elementer fra alle aspekter af LYDMORs virke, men der er ikke nogen tvivl om at det visuelle kommer i højsædet. Der er store oplevelser i vente.

Publikum fik en forsmag på den tilbagevendende elektroniske matriark i sommeren’23.
På Heartland Festival fik Lydmors koncert et propfyldt telt og et feststemt publikum til at koge over. GAFFA fastslog i anmeldelsen, at LYDMOR er “en af nationens største musikalske genier” og kvitterede med fem stjerner og ordene:

”Det her er LYDMOR, præcis som du har set hende før. Bare bedre.
Det er en næste-generations computerprocessor. Hurtigere, mere kølig og energieffektiv. Ultra organisk sæt leveret med musikalsk overlegenhed og overmenneskelig all-over-the-placeness.Sidst Rossander var til tramp, genfødte hun sit spillested. Denne gang har Rossander genfødt LYDMOR”

Space Tour kommer til at bestå af en excentrisk sammenblanding af alt hvad LYDMOR står for. Dette er en tour og et show man ikke bør gå glip af. Specielt fordi LYDMOR er kendt for ikke at gentage sig selv, men i stedet altid søge nye veje hver eneste gang.

Special Guest: Moonbee

Musikchefen på P3 om udtagelsen til KarriereKanonen 2023:
“Årh, jeg får spontant lyst til at lave dobbelt-ding på cykelringklokken og trampe lidt hurtigere i pedalerne med et kæmpe smil på læberne. MoonBee laver elektronisk opturs-popmusik a la Dua Lipa og Christine & the Queens og er perfekt, når du har lyst til at dreje rundt om dig selv med armene ud til siden – siger Mathias Buch Jensen om MoonBee.

Side 33 om dobbelt EP’en “Come Move In Another Dimension- Part I & Part II” ★★★★★★/6
“På forbilledlig vis rammer MoonBee et niveau, der er identisk på de to dele, samtidig med at deres individuelle styrke ligger i forskellige numre. Dette vidner om en sangskriver, der med sin lyrik formår at ramme bredt uden at gå på kompromis med sig selv. Når konceptet i dette tilfælde er så vellykket og gennemført, skyldes det ikke kun de oplagte forskelle. Styrken ligger i sammenligningen og helheden…”Come Move In Another Dimension” er et helstøbt værk med et niveau, der hører til sjældenheder blandt debutanter i dansk musik.”

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 260,-
  • Dørsalg:
  • 280,-
  • Medlemspris:
  • 220,-
Tidspunkt
  • 25. april 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Ameli Dot

19. april 2024

Pris 200 kr.


Brimheim

30. oktober 2024

Pris 200 kr.


Dicte & The Diamonds

28. september 2024

Pris 270 kr.


Tilmeld dig nyhedsbrevet