fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 18. maj 2024 kl. 20.00

MEKKAVAL 2024 – Lørdag

PERSECUTOR/TERRORPY/SWARTZHEIM/CHOKEHOLDER/TOTEM

 

MEKKAVAL 2024 – Undergrunden rykker stadig!

Posten og Metal Mekka præsenterer to dage med fuldt smadder på pedalen.
De 10 bands, der omrokerer Posten er primært lokale, men vi byder også velkommen til nogle fantastiske bands udenbys fra. Der er alt lige fra 70’er psych-rock blandet med det bedste fra 90’erne, death, thrash, hardcore, stoner og groove.
Begge dage har Posten Happy Hours fra kl. 19.00 – 21.00, hvor der skænkes almindelige kolde fad til 35,-. Special-fad langes over baren til 55,-
Billetterne koster 100,- pr. dag eller 150,- for begge dage.
Dør: 19.00
Show: 20.00

Fredag d. 17.05.24
CROWN THE BEAST lukker og slukker med manér!
CARBON TOMB
[PSD]
THUS
TREFORK åbner ballet!

Lørdag d. 18.05.24
PERSECUTOR runder aftenen af med død og stil!
TERRORPY
SWARTZHEIM
CHOKEHOLDER
TOTEM sparker lørdagen i gang!

(fredag)

Lokale CROWN THE BEAST er med deres thrashy groove altid garanter for at få salen til at svaje knæene og gynge samt få folket til at træne de stive nakkemuskler. Sidste år åbnede de mægtige Copenhell på Pandemonium, og det var absolut velfortjent, at CROWN THE BEAST fik den tjans. Med deres mangeårige rutine som musikere, gik de fremmødte metalfans derfra med et kæmpe slag lige i brystkassen. Kapow!

CARBON TOMB fra København har netop udgivet deres selvbetitlede EP, hvor Simon Sonne fra bandet ORM har været bag pulten til mix og master. Bandet beskriver en verden, som ingen mennesker før os har kendt. En tilstand, som ingen af os kan se igennem. CARBON TOMB spiller dødsmetal bygget på en københavnsk sump af gamle kræfter og nye visioner. Dissonans og melodisk komposition flyder sammen på tærsklen mellem civilisatorisk melankoli og utæmmeligt kaos. Hell yeah!
Bandcamp

Lokale [PSD] (PISSED) er et rutineret punk-band. Ja, for det er man, når man som punk-band har spillet sammen siden 2017. De kalder selv deres stil for streetpunk eller oldschool hardcore, men brændt barn har mange navne, og du må kalde det lige hvad du vil.
Bandet betræder stier tidligere betrådt af mange andre, men de bilder sig ind, at de også træder ved siden af stien, hinker, løber, moonwalk’er og kravler, i deres iver efter at finde deres egen ting. Hvis du tror, punk ikke kan blive vildere end Blink 182, bliver du nok forskrækket. Mener du, man kun er punk, hvis man har skidt GG Allin i munden, bliver du nok skuffet. Kan du affinde dig med noget midt imellem, så er vi på nogenlunde samme side i bogen. Hey! Ho! Let’s go!

THUS fra Århus er fee døø! Bandet er spritnyt og kampklart, og nu har vi den store fornøjelse at kunne invitere dem til at ryste undergrunden i Odense. De leverer melodisk dødsmetal med progressive riffs, udfordrende rytmik og melankolske melodier. THUS er nyt, men tag ikke fejl. De består af kompetente musikere med erfaring fra et væld af bands såsom CHRONICLE, MOTHER OF ALL, POLARS COLLIDE, WITHERING SURFACE, DEFACING GOD, STATEMENT, LIVLØS (live) og mange, mange flere.
Bandets første EP – ”The Terminal Condition of Existence” – kommer til at indeholde fem sange produceret af Andreas Linnemann (BAEST m.fl.) og med trommer indspillet af den legendariske trommeslager Sebastian Lanser (OBSIDIOUS, PANZERBALLET, ex- OBSCURA).
Med deres seneste single ’Pacify the Parasite’ på gaden og med en kommende EP i baghånden, er THUS klar til at sparke dørene ind til den danske metalscene. De bringer deres nakkeknusende, medrivende liveshow til scener overalt i Danmark i 2024 – og denne aften Posten! Don’t miss out!

TREFORK er på ingen måde metal, men det gør absolut ikke noget, for rock- og metalfolket elsker dem alligevel. De er stærkt inspireret af 70’erne og 90’ernes rockscene, og deres lyd bliver sammenlignet med bands som OASIS, THE DOORS, STEPHEN WILSON, tidlig GENESIS og THE STROKES.
Når TREFORK står på scenen, er det en vild oplevelse! De spiller hamrende tight og med sublimt vokalarbejde, der får mange dygtige sangere til at tabe kæben i respekt. Det er råt som bare fanden, og man kan på ingen måde undgå at blive suget ind i det unikke flerdimensionelle univers, TREFORK skaber. Det er melodisk, rocket, syret og svingende, og som en ekstra bonus, får man lige en solid knytnæve i ansigtet. Sådan!

(lørdag)

PERSECUTOR fra Horsens er absolut et band, hvor der bør ringe en klokke hos alle metalfans.  Bandet vælter murene med deres aggressive, men stadig fængende og varierede thrash. De slår igen med deres andet fuldlængde album ‘Vendetta, der udkom d. 13. oktober 2023. De ni rasende numre er skabt i en moderne tilgang, en udpræget melodisk fornemmelse, varierede arrangementer og lyriske temaer fra det mørkeste dyb i det menneskelige sind.
PERSECUTOR har revet flere af landets scener rundt, og det kan tydeligt ses og høres, når den første akkord fræses af foran publikum. På scenen får man smidt en spraglet, sjov, uprætentiøs og underholdende visuel æstetik i hovedet Det er velspillet. Det er fedt. Det er ”go’kendt”, som man siger her på Fyn.

TERRORPY er intet mindre end Odenses dødsmaskine. Den ruller stærkt, tungt, beskidt og groovet hen over gulvet, mens den skærer tænder. Det lyder vildt, og det er det også! Det er på ingen måde ufortjent, at bandets debutplade ” Stuffing Puke Into the Sockets” fik kørt selv den mest skeptiske metalfan ned. Det er dødsmetal fra den øverste af de tusinder hylder, der er banket ind i væggen.
TERRORPY er en trio, der især trækker på den amerikanske tradition indenfor dødsmetal, ganske vist rørt sammen med nogle tyskere, polakker og en enkelt svensker fra tid til anden. Man kan regne med blastbeats, bas distortion, sweeps og en satan af en tobakshoste, der formulerer de fæle tekster for de fremmødte. Du er hermed inviteret til at tage del i en u-hellighed af den vådeste slags. Yes!

SWARTZHEIM er et jysk, snerrende og aggressivt cross-over thrashmetal band. Sidste år vandt de den danske Wacken Metal Battle, og det var på ingen måde ufortjent. De her seks unge fyre har et kæmpe potentiale! I 2021 udgav de debutpladen ”Clinical Nightmare” og den fik en fantastisk flot modtagelse, og nu er de ude mere deres nye EP ”Sympathy”, som er en fremragende skæring.
På livefronten er der også grund til at glæde sig. Med tre guitarister og højt tempo er der bare fuld smadder på SWARTZHEIM fra start til slut. Det holder! 

https://www.youtube.com/watch?v=Zm-ilEqaGl8&ab_channel=Swartzheim-Topic

Så er der hardcore fra Odense! CHOKEHOLDER inviterer op til dans, og man kan godt skynde sig at smide hårelastikken i det lange garn, hvis man har sådan en. Der bliver gang i moshpitten! I maj 2023 udgav de EP’en ”III Will” som bl.a. GAFFA storroste. CHOKEHOLDER er hardcore uden så meget pis. Det er fængende, velspillet, melodisk, brutalt, energisk, kaotisk og bare helt igennem et solidt band, der giver publikum, hvad de vil have. Into the pit!

TOTEM er old skool stoner fra Odense. Det er feedback og drone, når det er allerbedst. Guitarist Ian Strachans riffs og originale sound er simpelthen verdensklasse. På trommer er en ganske rutineret herre bag trommerne, nemlig Andi Holm. Når han sidder og tæsker igennem, kan man ikke undgå at blive både betaget og revet med. Hans spillestil er helt vildt fed, og den energi og den kraft, han lægger i slagene, er lige i skabet. Det er fede, tunge og groovy beats fulgt op af Peter Østergaard på fuzz bas og space echo vokal. Når TOTEM går på scenen og åbner lørdagens fest, så er der ingen tvivl om, at man bliver blæst omkuld og glemmer at om Db-begrænsning. Be there!
totemkbkc4.bandcamp.com

arr: Metal Mekka & POSTEN

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 100,-
  • Dørsalg:
  • 120,-
Tidspunkt
  • 18. maj 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

HXC over HCA #5

7. september 2024

Pris 130 kr.


HXC Kids #2 - en rockfestival

13. april 2025

Pris 80 kr.


Lamentari

24. maj 2024

Pris 180 kr.


Kellermensch

23. november 2024

Pris 325 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet