fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 6. april 2024 kl. 20.00

Hatesphere + Mercenary

Special Guest: Lightchapter

 

Hatesphere:

HateSphere er efterhånden en institution indenfor dansk metal. De har udgivet albums på nogle af verdens største metallabels (SPV Records, Napalm Records), og de har turneret side om side med en lang række store internationale metalbands (Hypocrisy, Kreator, Crowbar, Soilwork, Chimaira, The Black Dahlia Murder og Gojira).

HateSphere er et af de få danske metalbands, der stadig er meget aktive på den internationale scene, i både Europa, Japan, USA og Kina.

Deres håndspillede og oldschool metal rammer publikum lige i smasken og animerer til en fælles festlig headbang. Med HateSphere er der altid garanti for en velspillet, vellydende og medrivende koncert, og deres gode humør på scenen smitter altid af på deres publikum.

Mercenary:

Som nedfrosne jætter, der bryder ud af deres årelange dvale, rejser den melodiske metals giganter MERCENARY sig atter fra den nordjyske muld og afbryder deres årelange slummer for at udbrede deres hårdtslående metalhymner og deres særegne form for nordisk melankoli og melodi.

Mercenary har siden de debuterede internationalt med pladen “Everblack” i 2002 turneret Europa tyndt med supportturnéer for bands som Megadeth, King Diamond, Dark Tranquility og Nevermore samt optrådt på en lang række festivaler som Wacken Open Air, Roskilde Festival og Progpower USA, og bandet har gennem deres energiske og velspillede livefremførelser af deres let genkendelige genreblanding af melodi, melankoli, metallisk smadder, atmosfæriske keyboardflader og himmelstræbende guitarsoloer i verdensklasse tilkæmpet sig et globalt og loyalt følge.

 

Special Guest: Lightchapter

Lightchapter henter deres inspiration fra et bredt spekter af kunstnere og genres, lige fra den klassiske melo-death metal til synthwave genren. Der er samtidig hentet inspiration fra soundscapes fra sci-fi og actionfilm fra 80’erne.
De kalder det selv electro death metal. Det er både primalt og vredt og samtidig sofistikeret og storladent.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 180,-
  • Dørsalg:
  • 200,-
  • Medlemspris:
  • 140,-
Tidspunkt
  • 6. april 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Metalized Tour 2024

10. februar 2024

Pris 250 kr.


HXC over HCA #4

8. marts 2024

Pris 150 kr.Forced To Mode (DE)

9. december 2023

Pris 275 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet