fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 7. oktober 2024 kl. 17.00

ODENSE JAZZ ORCHESTRA MED BØRNEKOR FRA ODENSE

OBS: Siddekoncert

 

Torben Sminge Dirigent
Odense Jazz Orchestra Musikere
Mette Møller Tekstforfatter
Anders Møller Komponist og korleder

Musik gør glad. Ikke mindst når man skaber og oplever musik sammen med andre. Den mulighed får Giersings Realskole, når vi inviterer til kæmpe kor-koncert. Her hører vi historien om pigen Yasmin, der skal vælge, om hun vil med sin mor på yoga-retreat eller med far og hans bigband på tour. Hun vælger selvfølgelig det sidste. På Yasmins ferieskoleskema står der derfor både jazz, rock og rul samt bozzanova med mere, der leveres af det kæmpestore Odense Jazz Orchestra og et børnekor fra Giersings Realskole under ledelse af Anders Møller. Sammen tager de os alle med på en musikalsk tur rundt i jazzlandskabet og lærer os en masse om vilde instrumenter og glæden ved at skabe musik. Kom og giv dig selv og børnene en uforglemmelig oplevelse i musikkens tegn.

OBS: Ved tryk på KØB BILLET fremgår det umiddelbart som om at medlemsbilletter er gratis, men der pålægges billetgebyr på 30DKK senere i købsflowet.

Pædagogisk projekt for børn i 4.-6. klasse

Kombinationen af høj kunstnerisk kvalitet og viljen til at tage et ansvar for det lokale miljø og samfund som en naturlig del af sin eksistens skal være platform for at skabe nyt, bæredygtigt pædagogisk initiativ. Gennem en lang årrække har Odense Jazz Orchestra haft fokus på aktivt at formidle kunst og kultur til børn og unge. Ikke mindst fordi det er vigtigt at lave noget kvalificeret, rytmisk musik med pædagogisk vinkel til børn og unge. Men også for at koble kultur med læring. Vi skal have noget at være fælles om, som også kommer os til gode i en travl og stresset hverdag.

I flere år har Odense Jazz Orchestra haft et Kahoot-projekt som omdrejningspunkt for det pædagogiske arbejde. I denne koncert har Kahoot fokus på hverdagens små problemer og pigen JAZZmin, der lærer en masse om et bigband og dets musikere og instrumenter.

Se fx Kahoot 2023 her:

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 50,-
  • Dørsalg:
  • 70,-
  • Medlemspris:
  • 30,-
Tidspunkt
  • 7. oktober 2024
  • Kl. 17.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Mania - The ABBA Tribute (UK)

19. marts 2025

Pris 355 kr.


The Blues Brothers Souvenir JuleShow

26. december 2024

Pris 330 kr.


Nashville Nights Festival 2024

13. september 2024

Pris 1530 kr.


Tilmeld dig nyhedsbrevet