fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
  • Dato: 15. marts 2025 kl. 20.00

Thomas Buttenschøn med band

 

Efter ti år med succesfulde solokoncerter er Thomas Buttenschøn klar til at tage hul på et nyt musikalsk kapitel.

Den populære sanger og sangskriver har besluttet sig for at indstille solo-turnéerne og har allieret sig med nogle af landets bedste musikere. I 2025 kan han således opleves med band, til en stående koncert, på Musikhuset Posten.

– Vi glæder os til at komme ud og skabe en fest. Jeg elsker at spille for et siddende publikum, men det er også fedt, når folk kommer op af stolene og danser med, siger Thomas Buttenschøn.
Der er udsigt til, at der bliver rift om billetterne, når publikum får mulighed for at synge med på hits som “Smukkere end smuk”, “Fantastiske mandag”, “Dårlig sex” og en lang række andre pletskud fra Buttenschøns imponerende sangkatalog. Da han i 2016 stillede op med band for at fejre ti-året for sit debutalbum “Fantastiske mandag”, var det i et totalt udsolgt Amager Bio.
Thomas Buttenschøn har også optrådt med band efterfølgende, blandt andet på Smukfest, men i det seneste årti har han primært været på landevejene som solo- artist, bevæbnet med guitar, fortælleglæde, humor og sin karismatiske stemme.

Det har resulteret i mange stjernestunder for både publikum, anmeldere og kunstneren selv, men nu ser Thomas Buttenschøn frem til at få selskab i tour- bussen.
– Der opstår altid noget magisk, når man spiller musik i fællesskab i et band, og når jeg nu har spillet solo-turnéer i ti år, må det være på tide at prøve noget andet, smiler han.
Én ting er sikkert; der er altid garanti for et nærværende, musikalsk show i særklasse, når Thomas Buttenschøn går på scenen med sin fantastiske musik og sit sprudlende showmanship.

Foto: Torben Adsersen

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 280,-
  • Dørsalg:
  • 300,-
  • Medlemspris:
  • 240,-
Tidspunkt
  • 15. marts 2025
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Annika Aakjær

23. oktober 2024

Pris 355 kr.


Nymalet

16. januar 2025

Pris 300 kr.


Dicte & The Diamonds

28. september 2024

Pris 270 kr.


Rikke Thomsen

28. november 2024

Pris 305 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet