fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 21. december 2023 kl. 20.00

Tkay + Speedy + Abcitoo + Robin Che + Inanis7

 

Tkay:
Den 21-årige rapper Tkay fra det centrale Nørrebro i København bringer en ny stil til dansk urban med sin signifikante vokal, der adskiller ham fra mængden. Tkay har fået en flyvende start på rapkarrieren, der blev skudt i gang med debutsingle ’Poppin’ der landede på Spotifys urban flagship playliste ’100’. Tkay er vokset op i et mix af hjemmets marokkanske toner og faderens forkærlighed for Michael Jackson. Med inspiration fra kunstnere som Roddy Rich, Fredo, M Huncho og den engelske version af drill-genren har Tkay ikke set sig tilbage.

Speedy:
Det unge ghetto-sangtalent Speedy har været under den erfarne rapper, Marwans, vinger. Speedy er som de andre unge mænd vokset op med at se kriminalitet dagligt. Det er for ham en naturlig del af livet mellem boligblokkene i Aarhus V, hvilket kommer til udtryk i musikken, som afspejler det festlige og glade liv som ung i ghettoen.

Abcitoo:
Aarhus V har født en ny stjerne, og hans navn er Abcitoo! Hans familie håbede måske på en anden vej, men hans kærlighed til musik, rap og hiphop var simpelthen for stærk til at ignorere. Han formidler sin unikke historie gennem musikken og bringer liv til Aarhus V’s gader gennem hans autentiske og ærlige tekster.

Robin Che:
Robin Che er upcoming artist på den melodiske rap-scene. Han har på blot 1½ år som aktiv musiker, udgivet 9 singler, herunder den melodiske 10 Toes med Abcitoo og Speedy, som vi håber at høre til koncerten. Med sine mange følgere på TikTok og Insta og en EP under produktion, kommer vi helt sikkert til at høre meget mere fra Robin Che fremover.

Inanis7:
Den unge rappers talent har allerede skabt ringe i vandet i den danske musikbranche med sin pop-influerede hip-hop og sjælfulde tekster der trækker på inspiration fra navne som Juice WRLD, The Weeknd og Post Malone men stadig med sit eget umiskendelige udtryk. Hans tidlige demoer på soundcloud har fået hundretusindvis af stream and hans fanbase er støt stigende.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 160,-
  • Dørsalg:
  • 180,-
  • Medlemspris:
  • 120,-
Tidspunkt
  • 21. december 2023
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

TopGunn

23. februar 2024

Pris 295 kr.


Marcus.wav

1. marts 2024

Pris 195 kr.


Tilmeld dig nyhedsbrevet