fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
  • Dato: 2. november 2023 kl. 20.00

USSEL

Special Guest: Kris

 

USSELs musik er en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor man som lytter kastes fra festklædte pop-bangers til en rå og næsten punket emo-rap!

Det er fandenivoldsk, men også med sprækker til en eftertænksom dybde og hudløshed, som gør den danske kunstner til en stærkt medrivende oplevelse.

Den sønderborgensiske multikunstner Emil Mercedes Baadsgaard, der står bag USSEL, har udgivet to EP’er og en række fængende singler, der har gjort ham til et varmt navn på den danske upcoming musikscene. Han har udgivet sange med navne som Marcus.wav og Suspekts Orgi-E. Hans intense og originale udtryk, og stærke live-performances indbragte ham sejren til DRs KarriereKanonen 2022.

Det har ikke fået ham til at hvile på laurbærrene. Tværtimod. 2023 blev sparket i gang af den guitardrevne single ‘Datter Af Dæmoner’, som indkapsler den energi, man kan opleve til USSELs koncerter, hvor der er plads til både rocket attitude og poppet charme. ‘Datter Af Dæmoner’ blev Ugens Uundgåelige på P3 i foråret 2023, og sommeren byder på både ny musik og store live-oplevelser, som SPOT-festival, Syd For Solen og Roskilde Festival.

Special Guest: Kris

Kris laver musik, du sætter på i toget på vej hjem fra en dårlig bytur, mens du håber på, at strømmen på dine hovedtelefoner holder længe nok til at få dig til endestationen.
Det er indadvendt pop, der sætter ord på bagsiden af ungdomslivet ved hjælp af skrøbelige tekster, over lyden af hårde trommer blandet med blødt klaver. Kris nægter at løbe væk fra sine følelser, men prøver tværtimod at omfavne dem – hver eneste sang er et udklip af de følelser og tanker, der buldrer rundt inde i Kris. Fortvivlelse og forløsning kombineres over legesyge beats når Kris får tanker ud i verden med en spændende og original vokal.

Kris er en performer by heart og skinner igennem i det sekund han sætter sine ben på scenen.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 150,-
  • Dørsalg:
  • 170,-
  • Medlemspris:
  • 110,-
Tidspunkt
  • 2. november 2023
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Zar Paulo

1. december 2023

Pris 205 kr.


Tkay + Speedy + Abcitoo + Robin Che + Inanis7

21. december 2023

Pris 160 kr.


TopGunn

23. februar 2024

Pris 295 kr.


Forced To Mode (DE)

9. december 2023

Pris 275 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet