Library Card (NL) – 24. august 2024

Rotterdams rockscene trives i bedste velgående og den 24. august præsenterer POSTEN post-punkerne Library Card.

Køb Billet!

Ekspressive og velovervejde, rå og melodiske, introverte, men eksplosive – Library Card er et band, der forstår at spille på kontraster. Bandet har længe rørt på sig i Rotterdams bugnende rock-undergrund.

Bandets kontrastfyldte udtryk afspejles også de fire tætknyttede, men meget forskellige bandmedlemmer. Kvartetten begyndte deres musikalske samarbejde i 2021, og det er nok ikke at antage for meget, hvis man kan mærke at den periodes frustrationer og ængstelighed har smittet af på bandets musik.

Udtryksfuldt, men tankevækkende, slibende, men alligevel melodisk, eksplosivt og alligevel indadvendt: Rotterdams bibliotekskort er en gruppe af kontraster. Dette afspejles i gruppens struktur, hvor bandet er en tæt sammentømret enhed af fire helt forskellige karakterer.

Med Lot van Teylingen i spidsen, hvis talte ord veksler mellem sardonisk og oprigtig i løbet af få sekunder, efterlader Library Card en masse plads i deres musik, hvor deres medlemmer kan manifestere sig lige meget, lige fra Emre Karayalçins uortodokse, iøjnefaldende rytmer til Kat Kalkmans drivende baslinjer og Mitchell Quitzs formskiftende guitarpræstationer.

Selv i en by som Rotterdam, der er kendt for sin egensindige guitarmusik, er Library Card hurtigt blevet en fremtrædende faktor.

 

Kommende Koncerter

Euphoric Season

31. august 2024

Pris 0 kr.


Library Card (NL)

24. august 2024

Pris 100 kr.


NRGyZED

4. oktober 2024

Pris 380 kr.


Relaterede koncerter

Brimheim

30. oktober 2024

Pris 200 kr.

Dicte & The Diamonds

28. september 2024

Pris 270 kr.

Film School (US)

18. september 2024

Pris 150 kr.

Kellermensch

23. november 2024

Pris 325 kr.