fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 7. september 2024 kl. 20.00

HXC over HCA #5

HEXIS/Bones Of Minerva/He Who Saw The Abyss/Black Tritonus

 

*Jule-Chok*

Kære Musikdanmark: Sommerudgaven af HXC over HCA (#5) bliver vanen tro, en fest du ikke ønsker at misse. I har talt og vi har lyttet. Eventyrøen og Posten får denne aften gæster fra Spanien såvel som Belgien-for slet ikke at nævne de hjemlige helte. Paletten bredes i den grad ud og aftenen tegner til at blive et farverigt eventyr, som man ikke i sin vildeste feberdrøm havde turde drømme om.

Early-bird billetter til 100* og efter juleaften, så stiger prisen til 150 *
*Plus gebyr.

Lineup:

HEXIS: Flere end 1100 (!) koncerter under bæltet. Bandet er i gang med en verdensturné på mere end 100+ koncerter på 4 måneder-WTF. Den kommende sommer har de valgt at varme op til koncerten til HXC med at spille opvarmningsgig på Copenhell 😉.

Bones Of Minerva (ES): Fuld af ild og frygtløs gruppe fra Madrid. Nyt album i 2024 og første koncert på dansk jord: Mit hjerte hvad vil du mere?
Fatal Move: Hårdtslående hardcore straight outta Antwerpen. Vær ej bange, glæd dig. De udgiver ny musik i 2024 og giver en eksklusiv dansk koncert til HXC#5.

Fatal Move (B): Hårdtslående hardcore straight outta Antwerpen. Vær ej bange, glæd dig. De udgiver ny musik i 2024 og giver en eksklusiv dansk koncert til HXC#5.

He Who Saw The Abyss: Ny dansk supergruppe. Lyder begrebet “supergruppe” en kende hyperbolsk? Bare vent til 2024 og til HXC#5 😉

Black Tritonus (FYN): Fyrig trash fra de friske fynske fyre. Lokale i dag, globale i morgen. Dette band har knusende travlt-og hermed menes ikke bare ift. deres ubønhørlige angreb på metronomen og normen for lyrik. Nyt album i 2024. Be there. Will be wild.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 130,-
Tidspunkt
  • 7. september 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Tilmeld dig nyhedsbrevet