• Om os
  • Organisationen
  • Venue specs
  • Gavekort
  • Udleje
  • Information
  • Rock Loungen
  • Bliv frivillig

Om os

Musikhuset Posten, der ligger i hjertet af Odense, lægger altid vægt på at præsentere publikum for livemusik af høj kvalitet. Nationale såvel som internationale artister fylder Postens program, primært i rockgenren, men genre som jazz, blues, world, songwriter, indie mm. er også en fast del af programmet. Postens unikke akustik er blevet rost af både publikum og anmeldere såvel som af produktionsfolk og kunstnere – visse mener endda at lydforholdene hører til blandt de bedste i Norden. Posten har siden sin ombygning i 2007 fået en publikumskapacitet på 900.

Organisationen

Musikhuset Posten, drives af Den Erhvervsdrivende Fond Odense Live Fonden. Dexter drives ligeledes af Fonden..
Der er 9 fastansatte, 5 flex-jobbere, 25 timelønnede og omkring 150 frivillige tilknyttet Posten/Dexter. De frivillige står for næsten alt under vores koncerter. Bar, entre, garderobe, scenehjælp og afrydning. Uden dem ville Posten ikke eksistere.

”Rock er bedre end fast arbejde” stod der på væggen, dengang i 85 da musiklivet i Odense blev forandret. Et nyt hus åbnede, et hus der havde til formål at samle velegnede øvelokaler for Odenses amatørmusikere – men også at huse koncerter med up-coming bands. Navnet på huset var Rytmeposten. Rytmeposten udviklede sig hen over årene til en professionel scene med mange store kunstnere fra ind og udland. Til sidst voksede Rytmeposten sig ud af rammerne og med hjælp fra Odense Kommune og Fyns Amt, blev der vedtaget en udbygning af stedet. Rytmeposten var lukket i 15 måneder og åbnede med en flot Nephew koncert i marts 2007.
I 2007 skiftede huset navn til Posten. Vi støtter stadigvæk up-coming bands, men afholder primært koncerter med mere veletablerede bands. Vi vil vove at påstå at vi har Fyns bedste lyd og måske Danmarks bedste atmosfære. Når du besøger Posten bliver du nemlig budt velkommen af frivillige – som er der fordi de brænder for Posten, musikken og for fællesskabet. Derfor hedder de aktivister – fordi de er aktive i kampen om et bedre kulturliv på Fyn.
Posten ligger i et gammelt pakkeposthus – deraf navnet ”Posten”.

Venue specs

Venue specs kan downloades her:

Tech spec og info v. 2.2

EKSTRA INFO OM POSTENLIGHT

Watch our venue video here

Posten scene Posten-light Posten backstagePostenlight  Patch plan pr 17-05-16                                    Standard Setup

Gavekort

Giv en koncert-oplevelse fra Musikhuset Posten 🙂

Tryk her og køb et Gavekort

 

Udleje

Har dit firma, forening eller organisation brug for et alternativt sted til at holde konference, fest, eller lignende så kan Posten måske være behjælpelig med det også. Vi har med stor succes afholdt arrangementer for firmaer, både i vores sale og i vores eksklusive lounge.
Brænder du for selv at arrangere en koncert, er dette også muligt.

Posten lejes ikke ud til privat fester.

Kontakt os for nærmere information og muligheder.
mail@postenlive.dk

Information

Vi åbner altid dørene en time inden koncerten, med mindre andet står på billetten. Ved udsolgte koncerter er det en god ide at komme i god tid, for at undgå den værste kø.

Vi har plads til 900 stående gæster og 350 ved siddekoncerter.
Ved mindre koncerter vælger vi nogle gange at spille på den gamle scene og dermed skabe en mere intim stemning. Her kan der være max 300 stående og 100 siddende.
Af hensyn til sikkerheden og indeklimaet er der obligatorisk garderobe, som koster 20 kr. Store tasker skal også afleveres i garderoben.
Hav din billet klar ved indgangen. Vi modtager kreditkort/kontanter i indgangen, såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg.
Der er gode forhold for kørestolsbruger, med handicaptoilet og podie reserveret til kørestole til højre i salen. Meld gerne din ankomst før selve dagen, via tlf eller mail. Så kan vi sikre at der plads nok på podiet. Personlig hjælper for kørestolsbrugere har fri adgang ved forvisning af ledsagerkort.
Vi har 4 velindrettede barer, med dansk og udenlandsk øl, stort udvalg i spiritus og andet godt.
Der sælges ikke mad.
Unge under 18 er hjerteligt velkommen til vores koncerter (undtaget når der står andet på hjemmesiden), men kan naturligvis ikke købe alkohol.
Børn under 1 år er gratis.
Den midlertidige parkeringsplads ved Posten er blevet fjernet og vi henviser derfor til parkeringshuset ved Banegårdscentret. De få p-pladser der er ved siden af Posten kræver særlig p-tilladelse fra Q-park.

posten-aarsrapport-2015-signeret      Rammeaftale PostenDexter

Har du spørgsmål til os, så er der telefon tid i hverdagen mellem 10 og 14. +45 66 13 60 20. eller mail@postenlive.dk

Rock Loungen

 

16 Åbning af Rock Lounge (2)        16 Åbning af Rock Lounge (3)

Velkommen til Albani Rock Lounge!

Det gamle tørreloft, under tagkonstruktionen på Musikhuset Posten, har gennemgået en omfattende renovering med respekt for bygningens klassiske arkitektur og konstruktion.
Vi er stolte over at kunne åbne dørene til et lokale, indrammet af synlige spær, sort trægulv og med loft til kip. Et unikt lokale fyldt med atmosfære og historie.

Vi vil gerne invitere jeres virksomhed eller forening indenfor til eksklusive arrangementer, hvor rammerne er skabt men hvor indholdet fastsættes ud fra jeres ønsker og behov.

Hvad enten der er tale om firma- eller foreningsarrangementer, julefrokoster, kick off arrangementer eller konferencer, er vores lounge et unikt og anderledes tilbud, med et højt serviceniveau og en stor fleksibilitet.
Med et spækket koncertprogram nede i salen, vil der i langt de fleste tilfælde være mulighed for at slutte arrangementet af med en god liveoplevelse i en af landets bedste koncertsale for rytmisk musik.

Vores lounge er indrettet med plads til 66 spisende gæster og indeholder endvidere en velassorteret bar, en mindre scene til livemusik og underholdning samt komplet AV udstyr.
Alle arrangementer inkluderer en vært eller værtinde samt yderligere personale efter behov.

Vi imødekommer naturligvis særlige ønsker til catering og drikkevarer, ligesom vores erfarne personale altid er behjælpelige med sparring, lige fra opdækning til eventuel underholdning.

Den tætte dialog er grundstenen til et vellykket arrangement, så kontakt os uforpligtende og hør nærmere.

Velkommen, velbekomme og god fornøjelse

Albani Rock Lounge

For yderligere info, kontakt Morten Østlund, tlf. 63112724 eller på mail: morten@postenlive.dk

Bliv frivillig

Ønsker du at blive frivillig (Aktivist) på Posten / Dexter, kan du ansøge via dette link.
Ansøgning

Tilmeld dig nyhedsbrevet