• Om os
  • Venue specs
  • Booking
  • Gavekort
  • Udleje
  • Generel Info
  • Billetsalg
  • Bliv frivillig

Om os

Musikhuset Posten, der ligger i hjertet af Odense, lægger altid vægt på at præsentere publikum for livemusik af høj kvalitet. Nationale såvel som internationale artister fylder Postens program, primært i rockgenren, men genre som jazz, blues, world, songwriter, indie mm. er også en fast del af programmet. Postens unikke akustik er blevet rost af både publikum og anmeldere såvel som af produktionsfolk og kunstnere – visse mener endda at lydforholdene hører til blandt de bedste i Norden. Posten har siden sin ombygning i 2007 fået en publikumskapacitet på 900.

Musikhuset Posten, drives af Den Erhvervsdrivende Fond Odense Live Fonden. Dexter drives ligeledes af Fonden..
Der er 9 fastansatte, 5 flex-jobbere, 25 timelønnede og omkring 150 frivillige tilknyttet Posten/Dexter. De frivillige står for næsten alt under vores koncerter. Bar, entre, garderobe, scenehjælp og afrydning. Uden dem ville Posten ikke eksistere.

”Rock er bedre end fast arbejde” stod der på væggen, dengang i 85 da musiklivet i Odense blev forandret. Et nyt hus åbnede, et hus der havde til formål at samle velegnede øvelokaler for Odenses amatørmusikere – men også at huse koncerter med up-coming bands. Navnet på huset var Rytmeposten. Rytmeposten udviklede sig hen over årene til en professionel scene med mange store kunstnere fra ind og udland. Til sidst voksede Rytmeposten sig ud af rammerne og med hjælp fra Odense Kommune og Fyns Amt, blev der vedtaget en udbygning af stedet. Rytmeposten var lukket i 15 måneder og åbnede med en flot Nephew koncert i marts 2007.
I 2007 skiftede huset navn til Posten. Vi støtter stadigvæk up-coming bands, men afholder primært koncerter med mere veletablerede bands. Vi vil vove at påstå at vi har Fyns bedste lyd og måske Danmarks bedste atmosfære. Når du besøger Posten bliver du nemlig budt velkommen af frivillige – som er der fordi de brænder for Posten, musikken og for fællesskabet. Derfor hedder de aktivister – fordi de er aktive i kampen om et bedre kulturliv på Fyn.
Posten ligger i et gammelt pakkeposthus – deraf navnet ”Posten”.

Venue specs

Venue specs kan downloades her:

Tech spec og info v. 2.2

EKSTRA INFO OM POSTENLIGHT

Watch our venue video here

Posten scene Posten-light Posten backstagePostenlight  Patch plan pr 17-05-16                                    Standard Setup

Booking

Ønsker du eller dit band at spille på Posten, så er man velkommen til at skrive til [email protected]. Henvendelser kan kun ske via denne mail og ikke via telefon.

Det er vigtigt at vi modtager links til jeres musik, gerne via spotify eller soundcloud. Har I lavet en fed video, må I gerne sende den med også, samt en kort pressetekst.

Vi modtager tusindvis af mails fra artister året rundt, så derfor er det umuligt for os at besvare alle mails. Men I kan være sikre på at der bliver lyttet til alt, og hvis vi kan finde plads i programprofilen til jeres musik, kontakter vi jer.

Gavekort

Giv en koncert-oplevelse fra Musikhuset Posten 🙂

Tryk her og køb et Gavekort

 

Udleje

Ønsker du som arrangør selv at lave koncert, event eller et virksomhedsarrangement, kan vi også være behjælpelig med det.

Postens to scener + Rock Loungen kan lejes til netop dit arrangement.

Private fester er ikke muligt.

Kontakt [email protected] eller [email protected] for et uforpligtende tilbud.

Generel Info

Vi åbner altid dørene en time inden koncerten, med mindre andet står på billetten. Ved udsolgte koncerter er det en god ide at komme i god tid, for at undgå den værste kø.

Vi har plads til 900 stående gæster og 350 ved siddekoncerter.
Ved mindre koncerter vælger vi nogle gange at spille på den gamle scene og dermed skabe en mere intim stemning. Her kan der være max 300 stående og 100 siddende.
Af hensyn til sikkerheden og indeklimaet er der obligatorisk garderobe, som koster 20 kr. Store tasker skal også afleveres i garderoben.
Hav din billet klar ved indgangen. Vi modtager kreditkort/kontanter i indgangen, såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg.
Der er gode forhold for kørestolsbruger, med handicaptoilet og podie reserveret til kørestole til højre i salen. Meld gerne din ankomst før selve dagen, via tlf eller mail. Så kan vi sikre at der plads nok på podiet. Personlig hjælper for kørestolsbrugere har fri adgang ved forvisning af ledsagerkort.
Vi har 4 velindrettede barer, med dansk og udenlandsk øl, stort udvalg i spiritus og andet godt.
Der sælges ikke mad.
Unge under 18 er hjerteligt velkommen til vores koncerter (undtaget når der står andet på hjemmesiden), men kan naturligvis ikke købe alkohol.
Børn under 1 år er gratis.
Den midlertidige parkeringsplads ved Posten er blevet fjernet og vi henviser derfor til parkeringshuset ved Banegårdscentret. De få p-pladser der er ved siden af Posten kræver særlig p-tilladelse fra Q-park.

Odense Live Fonden – Årsrapport 2016

Posten-Dexter_Strategi 2017-2020

Rammeaftale PostenDexter

Har du spørgsmål til os, så er der telefon tid i hverdagen mellem 10 og 14. +45 66 13 60 20. eller [email protected]

Billetsalg

Du kan købe billet til vores arrangementer online via hjemmesiden.

Ydermere tilbyder vi fysisk billetsalg i følgende butikker:

Recordpusher
Overgade 18
5000 Odense C

Politikens Kiosk
Sankt Knuds Kirkestr. 15,
5000 Odense C

Bliv frivillig

Ønsker du at blive frivillig (Aktivist) på Posten / Dexter, kan du ansøge via dette link.
Ansøgning

Tilmeld dig nyhedsbrevet