fbpixel Musikhuset Posten
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 24. maj 2024 kl. 20.00

Lamentari

Special Guest: Xenoblight + Fatal Image

 

I hjertet af den dystre musikalske liturgi rejser LAMENTARI sig som en ondskabsfuld hymne, forenet i den skæbnesvangre sammenkogning af orkestergraven og den hensynsløse ekstremmetal.
Drevet af inspirationen fra både klassiske og moderne komponister samt blackened og virtuost metal, manifesterer LAMENTARI et sort univers, der forener det dystre og det smukke.

I den nyligt udsprungne blodrøde skygge af deres hyldest som ÅRETS HÅB LIVE, tilegnet under awardshowet Den Hårde Tone, har LAMENTARI gjort sig bemærket som morgendagens arkitekter af ritualistiske koncerter. Dette blev for alvor bevist da LAMENTARI afholdte midnatsmesse med kor og dirigent på 2023’s COPENHELL:
“Der skal meget til at gøre anmelderen mundlam, men Lamentari formåede netop dette, da de fredag nat satte foden ned og overbeviste alle foran Gehenna om, at de er kommet for at blive. En magtdemonstration uden lige.”
-DEVILUTION 5/5

“..med en overbevisning ækvivalent til det simple faktum, at Lamentari er blandt landets allerbedst spillende livebands. Der blev leveret på noget nær (tør man sige?) guddommeligt teknisk niveau, og her fik vi et skoleeksempel på et sammenspillet hold, der på det nærmeste kan finde hinanden i blinde.”
-HEAVYMETAL.DK 9/10
Nu, med den nye koncert-tour EX UMBRA IN LUCEM, vil LAMENTARI atter bringe os tættere på skærsilden, med nye musikalske manifestationer der ej før er hørt.

EX UMBRA IN LUCEM er ikke blot en koncert, det er en invitation til at omfavne mørket i os selv. Tag med til der hvor det skønne og det frygtindgydende mødes i en ritualistisk symfoni af sonisk dystopi.


Special Guest: Xenoblight

Special Guest: Fatal Image

Fatal Image er et heavy band fra Odense, hvor de diverse subgenre af heavy verdenen mødes som en pose blandede bolsjer, og bliver til sin helt egen lydmur. Bandet fokuserer på direkte riffs der skære helt ind til benet, groove og dynamikker. Fatal Image blev stiftet d. 18 juni 2018, og har igennem de første 5 år af bandets eksistens lavet noget fræs der får sat gang i publikum.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 180,-
  • Dørsalg:
  • 200,-
  • Medlemspris:
  • 140,-
Tidspunkt
  • 24. maj 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Posten
Østre stationsvej 35
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 66 13 60 20
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

HXC Kids #2 - en rockfestival

13. april 2025

Pris 80 kr.


HXC over HCA #5

7. september 2024

Pris 130 kr.


MEKKAVAL 2024 - Fredag

17. maj 2024

Pris 100 kr.


Skullclub

18. oktober 2024

Pris 180 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet